Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Wandelen in het Oostenrijkse SalzburgerLand is altijd iets om naar uit te kijken maar wist je dat je in Saalbach Hinterglemm tussen de boomtoppen kunt wandelen en daarbij een brug kunt oversteken? De Golden Gate Bridge ligt op 42 meter hoogte, is zo’n 200 meter lang en hoort bij de spectaulaire Tree Top Trail.

Leuke interactieve wandeling

De natuurlijke rondwandeling begint bij de parkeerplaats en neemt je over een afstand van twee kilometer mee over bergvelden, weiden en door het bos. Het één kilometer lange boomtoppenpad begint in de Lindlingalm en brengt je over bruggen, trappen en neemt je mee naar spectaculaire uitkijkpunten op 30 meter hoogte. Ondertussen informeren borden je op een interactieve manier over de flora en fauna die je tegenkomt.

Hoogtepunt van de wandeling

Eén van de hoogtepunten is natuurlijk de ‘Golden Gate Bridge of the Alps’. Deze spectaculaire voetgangersbrug hangt op een hoogte van 42 meter en is gespannen over een vallei waarin de bron van de rivier de Saalbach stroomt. Vanaf hier heb je adembenemend panorama uitzicht op het berglandschap en over het touwpark. Het boomtoppenpad is onderdeel van de de Kids Hiking Challenge.

BAUMZIPFELWEG / TREE TOP PATH. © saalbach.com, Mia Knoll

Kijk voor meer info op www.saalbach.com

Bron: www.saalbach.com
Hoofdfoto: © saalbach.com, Mirja Geh

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Ga deze zomer naar Zweden met Nordic

Zweden bestaat voornamelijk uit uitgestrekte bossen en tal van meren, maar verrast nabij de Noorse grens ook met hoogvlaktes en canyons. De Zweedse gezelligheid is echter nooit weg te denken. Dit is werkelijk een land van levensgenieters: bruisende steden, gezellige dorpen, gastronomie, design en unieke accommodaties.

Lees meer

Wandelen door de Balkan

Avontuurlijke wandelreis door de Balkan

Beleef de Balkan Trail tijdens de 12-daagse wandelreis van Better Places. Trek met een klein groepje, een Nederlandse reisbegeleider en lokale berggids door het adembenemende berglandschap van Albanië en Montenegro. Bekijk de reis

Voigt Travel

Ontdek de nazomer in het Hoge Noorden

Ervaar de prachtige herfstkleuren – of “Ruska”, in de Lapse natuur. Aanschouw het noorderlicht. Geniet van rust, ruimte en adembenemende natuur die met geen woorden is te beschrijven.

Lees meer