Hotel Golserhof, luxe oase in het ongerepte Zuid-Tirol

Door Edwin Hagenouw

Hotel Golserhof ontvangt haar gasten in een omgeving met bergen vol wijnranken, met een uitzicht over de daken van Meran in Zuid-Tirol. In deze knusse accommodatie, die wordt geleid met veel liefde voor detail, komen lichaam en geest in volledige harmonie met elkaar. Het hotel wordt gekenmerkt door intimiteit en privacy. In het kleinste viersterren-superior-hotel van het Meraner Land, in het noorden van Italië, worden de dagen gewijd aan persoonlijke ontplooiing, sportieve uitdagingen in een ontspannende omgeving.

Oase van rust

De oase van rust in de wijnbergen van Meran heeft maar een doel: gewoon volop genieten tijdens een vakantie van het hoogste niveau. Het uitzicht is schitterend. Wandelaars, fietsers, klimmers en fijnproevers komen naar deze plek om zichzelf te verwennen met inspannende activiteiten en ontspanning in optima forma.

Zeshonderd kilometer aan wandelpaden en een paradijs voor bikers liggen voor de deur van het hotel. Mountainbikes en e-bikes kun je huren in Golserhof. De Golserhof is de oprichter van golfclub Passeier-Meran en wie vijf dagen of langer blijft, mag met twintig procent korting golfen op de golfbanen Passeier en Lana. In Meran, gelegen aan de rivier de Passer, zweeft u met een iconische stoeltjeslift naar het shop- en flaneergebied.

Al twaalf generaties lang is de Golserhof een familiebedrijf. Ruim zestig jaar gastvrijheid is zichtbaar in alle hoeken van het liefdevol gerunde hotel. Talrijke details en verrassende finesses garanderen dat de gasten zich vanaf het eerste moment op hun gemak voelen.

Thuiskomen bij jezelf

Alleen de aankomst al voelt als thuiskomen. Thuiskomen bij jezelf en bij vele aardige en vrolijke mensen. Naast de exclusief en gezellig ingerichte kamers en het innovatieve wellness- en zwembadcomplex lokt in de Golserhof het nieuwe dakterras met een overweldigend 360-graden-uitzicht. Een panoramaloge tussen fruit- en wijngaarden met een onbelemmerd uitzicht op Meran en omgeving.

De uitstekende kwaliteit die wordt geserveerd uit de keuken en de wijnkelder is tongstrelend. De Zuid-Tiroolse keuken en cucina italiana ontmoeten elkaar hier op topniveau. Er wordt gekookt met wat er in de omtrek groeit en bloeit. De beste wijnen van Zuid-Tirol en een fijne selectie van Italiaanse wijnen liggen in de wijnkelder.

Bosbaden – Forest Medicine arrangement

Drie overnachtingen op basis van halfpension, 1 uur met personal coach Maggie. Dit is jezelf onderdompelen in het bos, loslaten van alledaagse gedachten en daarmee het hoofd leeg maken en puur onthaasten.

Geniet van culinaire hoogtepunten en de wellness in ”Reich der Sinne” en een gevarieerd activiteitenprogramma. Prijs vanaf € 484 per persoon


Meer informatie vind je op www.golserhof.it/nl/


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.