ADVERTENTIE
Advertentie

Klik hier voor meer informatie over actieve reizen naar Oostenrijk

 

Dit is de beste mountainbike van het jaar 2017

Door Edwin Hagenouw

De Cube Reaction GTC One is uitgeroepen tot de Mountainbike van het Jaar 2017. Ieder jaar wordt door een onafhankelijke jury de beste fietsen van het jaar gekozen. Deze verkiezing maakt deel uit van de Fiets Awards 2017 georganiseerd door de RAI Vereniging in samenwerking met het tijdschrift Fiets.

Rij je over zwaar terrein dan kun je de RockShox Reba RL-voorvork inschakelen voor extra vering en demping

De beste mountainbike (MTB) van 2017 is de Cube Reaction GTC One. Een high tech mountainbike met elektronische schakeltechniek en Bluetooth ondersteuning op het SC-MT800 display.

beste mountainbike
Beste mountainbike 2017: Cube Reaction GTC One

De Cube Reaction GTC One is een lichte carbon MTB die maar zo’n elf en een halve kilo op de weegschaal brengt. De mountainbike stuurt strak en licht. Rij je over zwaar terrein dan kun je de RockShox Reba RL-voorvork inschakelen voor extra vering en demping. Via Remote Lockout schakel je deze voorvork naar behoefte in en uit.

Schakelen gaat elektronisch dankzij de Shimano’s Di2 techniek (2×11). Dit schakelen gaat heel precies. Voor de afmontage is gebruik gemaakt van top-onderdelen zoals een Rock Shox Reba RL vork, Fulcrum Red 66 wielen en Schwalbe banden.

bron: testresults.nl


Lees alles over fietsen op onze FIETSPAGINA


 

Advertentie
Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.