Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Hoe gaaf is dit | Een mini-camper achter je fiets!

Door de Mountainreporters redactie

Hoe gaaf is dit? Fietsers die een rondreis willen maken en geen zin meer hebben om in hotels te slapen of je eigen tentje mee te nemen, schaf dan de Wide Path Camper aan.

Deens bedrijf

Het Deense bedrijf Wide Path Camper heeft een kunststof aanhanger geproduceerd die je zo achter je fiets kunt hangen. De Bicycle Camper heeft een lengte van 1,5 meter maar wanneer je hem uitklapt wordt hij maar liefst 2,8 meter lang. Het schijnt dat je hem in een paar minuten opbouwt compleet met zithoek en tafel voor vier personen.

Comfortabel bed

Wanneer de avond valt en je je kampvuurtje uit hebt geblazen wordt het tijd om het bed op te gaan maken. Hup, zithoek even ombouwen tot een comfortabel bed van 200 cm bij 90 cm, dus super geschikt voor twee personen. Onder het bed heb je ook nog genoeg opbergruimte van nog eens 300 liter inhoud. Denk er wel aan dat de hoogte van deze camper maar 1,45 meter is, staan wordt dus lastig maar daar heb je dan ook die heerlijke zithoek voor.

Het lijkt ons een heerlijke manier van rondreizen, je kunt je fiets camper op de mooiste plekjes in de natuur stallen en genieten van al het moois om je heen.

Waar te koop?

De prijs van de camper ligt rond de vierduizend euro. Kijk even op de website van Wide Path Campers  wat de mogelijkheden zijn. Je kunt ook op je dak een 10-watt zonnepaneel laten plaatsen, mooi toch?

Hoofdfoto: Wide Path Camper


Bekijk ook eens onze FIETSPAGINA:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nieuw-Zeeland

Bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland. Letterlijk aan de andere kant van de wereld en een waanzinnige bestemming voor een droomvakantie. De natuur is er prachtig en niet voor niets heeft Nieuw-Zeeland dertien nationale parken verdeeld over het Noordereiland en het Zuidereiland. Voor meer inspiratie hebben we de zeven mooiste nationale parken voor je op een rij gezet. Lees meer

Reisverzekering

Voordelige reisverzekering voor actieve reizigers

De NKBV-reisverzekering met bergsportdekking biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. En omdat we deze verzekering voor tienduizenden leden tegelijk afsluiten, is de premie laag. Lees meer

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer