Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Hoe gaaf is dit | Een mini-camper achter je fiets!

Door de Mountainreporters redactie

Hoe gaaf is dit? Fietsers die een rondreis willen maken en geen zin meer hebben om in hotels te slapen of je eigen tentje mee te nemen, schaf dan de Wide Path Camper aan.

Deens bedrijf

Het Deense bedrijf Wide Path Camper heeft een kunststof aanhanger geproduceerd die je zo achter je fiets kunt hangen. De Bicycle Camper heeft een lengte van 1,5 meter maar wanneer je hem uitklapt wordt hij maar liefst 2,8 meter lang. Het schijnt dat je hem in een paar minuten opbouwt compleet met zithoek en tafel voor vier personen.

Comfortabel bed

Wanneer de avond valt en je je kampvuurtje uit hebt geblazen wordt het tijd om het bed op te gaan maken. Hup, zithoek even ombouwen tot een comfortabel bed van 200 cm bij 90 cm, dus super geschikt voor twee personen. Onder het bed heb je ook nog genoeg opbergruimte van nog eens 300 liter inhoud. Denk er wel aan dat de hoogte van deze camper maar 1,45 meter is, staan wordt dus lastig maar daar heb je dan ook die heerlijke zithoek voor.

Het lijkt ons een heerlijke manier van rondreizen, je kunt je fiets camper op de mooiste plekjes in de natuur stallen en genieten van al het moois om je heen.

Waar te koop?

De prijs van de camper ligt rond de vierduizend euro. Kijk even op de website van Wide Path Campers  wat de mogelijkheden zijn. Je kunt ook op je dak een 10-watt zonnepaneel laten plaatsen, mooi toch?

Hoofdfoto: Wide Path Camper


Bekijk ook eens onze FIETSPAGINA:


klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer