Advertentie
Reizen naar Fins Lapland
Klik hier voor meer informatie over de reizen naar Fins Lapland 

 

Een mini-camper voor achter je fiets

Door de Mountainreporters redactie

Hoe gaaf is dit? Fietsers die een rondreis willen maken en geen zin meer hebben om in hotels te slapen of je eigen tentje mee te nemen, schaf dan de Wide Path Camper aan.

Deens bedrijf

Het Deense bedrijf Wide Path Camper heeft een kunststof aanhanger geproduceerd die je zo achter je fiets kunt hangen. De Bicycle Camper heeft een lengte van 1,5 meter maar wanneer je hem uitklapt wordt hij maar liefst 2,8 meter lang. Het schijnt dat je hem in een paar minuten opbouwt compleet met zithoek en tafel voor vier personen.

Vrij als een vogel met de fiets camper (foto:Wide Path Camper

Comfortabel bed

Wanneer de avond valt en je je kampvuurtje uit hebt geblazen wordt het tijd om het bed op te gaan maken. Hup, zithoek even ombouwen tot een comfortabel bed van 200 cm bij 90 cm, dus super geschikt voor twee personen. Onder het bed heb je ook nog genoeg opbergruimte van nog eens 300 liter inhoud. Denk er wel aan dat de hoogte van deze camper maar 1,45 meter is, staan wordt dus lastig maar daar heb je dan ook die heerlijke zithoek voor.

Het lijkt ons een heerlijke manier van rondreizen, je kunt je fiets camper op de mooiste plekjes in de natuur stallen en genieten van al het moois om je heen.

Waar te koop?

De prijs van de camper ligt rond de vierduizend euro. Kijk even op de website van Wide Path Campers  wat de mogelijkheden zijn. Je kunt ook op je dak een 10-watt zonnepaneel laten plaatsen, mooi toch?

Hoofdfoto: Wide Path Camper

Advertentie

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in