ADVERTENTIE

Klik hier voor de mooiste bergwandelingen en huttentochten in Oostenrijk

 

Win een Coleman tent met Outdoordichtbij.nl

Door Edwin Hagenouw | eigenaar van Reisschrijvers Media

Zoals je misschien al hebt gezien zijn we een aantal weken geleden van start gegaan met Outdoordichtbij.nl, een nieuw reisplatform met een focus op Nederland en de omringende landen. Met een gedreven team reporters en fotografen nemen we je mee op avontuur naar vergeten plekjes die vaak vlakbij huis zijn te vinden.

Als de bestemmingen maar te bereiken zijn zonder het vliegtuig en ook geschikt zijn voor een weekendje weg

Je zult ons dus regelmatig kunnen tegenkomen in de bossen, op de heide, de heuvels, meren en rivieren van De Lage Landen (België en Nederland) en Duitsland. Maar zo af en toe duiken we misschien ook wel op in het noorden van Frankrijk, het zuiden van Engeland en Denemarken. Als de bestemmingen maar te bereiken zijn zonder het vliegtuig en ook geschikt zijn voor een weekendje weg.

Op Mountainreporters.com zullen we je blijven inspireren en informeren over reizen naar alle andere landen in Europa en, zodra het weer veilig is, daarbuiten. Zoals je van ons gewend bent zullen ook natuurbehoud, wildlife en duurzaamheid regelmatig aan bod komen. Zoek je voordelige all-inclusive-reisjes naar overbeladen stranden? Dan kunnen wij je vanzelfsprekend niet helpen.

Volg Outdoordichtbij en maak kans op een Coleman tent!

Om de lancering van Outdoordichtbij nog wat feestelijker te maken zijn we een win-actie gestart waarbij je kans maakt op een Coleman Pingora 3 Blackout tent, met een winkelwaarde van € 259,99. De lichte en eenvoudig op te zetten tent is de ideale keuze voor avonturiers die willen genieten van een koele nachtrust met de bekroonde en gepatenteerde BlackOut Bedroom®-technologie van Coleman.

Coleman Pingora 3 Blackout. Voor meer informatie klik hier

De koepelconstructie van deze tent zorgt ervoor dat deze eenvoudig op te zetten is, de aluminiumstokken bieden, ondanks hun lichte gewicht, stevigheid. De tent is geschikt voor drie personen. De voortent vormt een gebruiksvriendelijke opslagruimte voor tassen en laarzen. Het gewicht van deze tent is slecht 3,7 kg.


Meedoen met deze win-actie? Klik hier en lees hoe jij kans maakt op deze geweldige tent. 


Win-actie: Win een lichtgewicht tent van Coleman!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.