ADVERTENTIE

ZONNEBRIL WIN-ACTIE | Win een Montebianco 2 van Julbo!

Door Edwin Hagenouw 

Zoals je ondertussen waarschijnlijk hebt gemerkt werken we bij Mountainreporters alleen samen met de mooiste merken. Wij kiezen, net als onze partners, altijd voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Daarom zijn we super blij met ons partnership met de Franse brillenmaker Julbo.

Hervé Barmasse, Ambassadeur van Julbo. Foto: Julbo.com

Als leverancier van hoogwaardige zonnebrillen, skigoggles en helmen, passen ze naadloos bij ons streven naar een duurzame wereld vol actie op natuurlijke bestemmingen. Samen met Julbo bieden wij jou nu de mogelijkheid om één van de top-zonnebrillen uit de collectie te winnen, de MONTEBIANCO 2.

De Julbo MONTEBIANCO 2 sportzonnebril

Deze zonnebril heeft zogenaamde side-shields welke standaard bij de bril worden geleverd. Deze soft-touch beschermers blokkeren zonlicht dat van de zijkant achter de lens zou kunnen komen, maar is tegelijkertijd vriendelijk voor de huid. Uiteraard kun je de shields verwijderen als je ze niet nodig hebt.

BELANGRIJK BIJ HET KLIMMEN OF MOUNTAIN BIKEN IS DAT JE TE ALLEN TIJDE KUNT VERTROUWEN DAT JE BRIL GOED OP ZIJN PLEK BLIJFT ZITTEN

Belangrijk bij het klimmen of mountain biken is dat je te allen tijde kunt vertrouwen dat je bril goed op zijn plek blijft zitten. Daarom is de Julbo Montebianco 2 uitgerust met bijvoorbeeld de Nose Grip. Deze flexibele op de neusgrip geplaatste anti-slip rand zorgt ervoor dat de bril niet zomaar van je neus zal glijden als je vol op de pedalen gaat staan.

Tegelijkertijd lopen de pootjes van de bril ietwat bol van vorm, zodat ze je hoofd goed omsluiten. Mocht je echt op safe willen spelen, dan kun je gebruik maken van het bijgeleverde elastische koord dat aan de pootjes van worden verbonden.

Je eigen stijl

Afhankelijk van de kleur van het model Shield dat je kiest kun je tevens kiezen uit verschillende soorten lenzen. Zo creëer je helemaal je eigen stijl. Zo is de Julbo Montebianco 2 onder andere verkrijgbaar met de fotochromatische REACTIV High Mountain of REACTIV All Arround lens. Verwacht je minder extreme omstandigheden, dan kun je ook kiezen voor de polycarbonaat uitvoeringen van Spectron lenzen.

Montebianco 2 is de perfecte bondgenoot voor het bewonderen van adembenemende landschappen. De lijnen van dit nu al iconische Julbo-model zijn volledig opnieuw gedefinieerd voor een meer eigentijdse look. Vanzelfsprekend blijft zijn dynamische en sportieve uiterlijk in tact.

Win een Montebianco 2 zonnebril van Julbo (€ 170)

Doe nu mee met de win-actie van Julbo en Mountainreporters en maak kans op een Montebianco 2 zonnebril met Reactiv lens. Deze zonnebril heeft een adviesprijs van € 170. Om kans te maken op deze geweldige outdoorzonnebril doorloop je de onderstaande drie stappen. Deze win-actie loopt tot 8 juli 2021. Direct daarna maken we de winnaar bekend via Mountainreporters.com en/of onze social media.

  1. Like onze Facebookpagina: Facebook.com/Mountainreporters
  2. Schrijf je in voor de Mountainreporters Nieuwsbrief: klik hier 
  3. Beantwoord onderstaande vraag (het antwoord kun je in dit artikel vinden):

Ben je al eerder aangemeld voor onze nieuwsbrief en like je ook al onze Facebookpagina? Dan hoef je alleen nog maar de vraag te beantwoorden. Zo makkelijk was winnen nog nooit!


Bekijk hier de hele collectie van Julbo


 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.