ADVERTENTIE

Klik hier voor de mooiste bergwandelingen en huttentochten in Oostenrijk

 

Mooi om te zien dat steeds meer regio’s, landen en leveranciers onze website Mountainreporters kunnen vinden. Door onze gerichte aanpak en focus op beleving en emotie van outdooractiviteiten, in combinatie met de onmetelijke passie van onze reporters, hebben we in korte tijd al een mooie positie verworven.

De 7e Arc’teryx Alpine Academy verenigt alpine liefhebbers, berggidsen en professionele atleten in Chamonix-Mont-Blanc van 5 tot 8 juli 2018. Het evenement heeft tot doel een plek te creëren waar zowel beginners als gevorderden alpinekennis kunnen vergaren door topprestaties. Clinics, ervaringen delen en respect voor de alpine omgeving.

Als gevolg daarvan worden we nu ook steeds vaker benaderd door buitenlandse ondernemingen die zich richten op de Nederlandstalige outdoormarkt. Een mooi voorbeeld daarvan was het telefoontje dat ik gisteren ontving van de organisatie van de Arc’teryx Alpine Academy in Chamonix, Frankrijk. Mooie winterse taferelen dus midden in de zomer, daar houden we van!

Na een kort gesprek ontving ik de uitnodiging om een van onze reporters drie dagen te laten meedraaien in dit geweldige outdoorevenement. De Academy is uitverkocht voor het publiek en de laatste mediaplek wordt nu ingevuld door een van onze journalisten. In dit geval zal Bart Baars deelnemen namens Mountainreporters. Op 28 mei stond hij nog op de hoogste berg van Noord-Amerika en hij verheugt zich enorm op dit nieuwe avontuur in Chamonix.


Meer info vind je hier: Arc’teryx Alpine Academy


 

Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.