klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Mooi om te zien dat steeds meer regio’s, landen en leveranciers onze website Mountainreporters kunnen vinden. Door onze gerichte aanpak en focus op beleving en emotie van outdooractiviteiten, in combinatie met de onmetelijke passie van onze reporters, hebben we in korte tijd al een mooie positie verworven.

De 7e Arc’teryx Alpine Academy verenigt alpine liefhebbers, berggidsen en professionele atleten in Chamonix-Mont-Blanc van 5 tot 8 juli 2018. Het evenement heeft tot doel een plek te creëren waar zowel beginners als gevorderden alpinekennis kunnen vergaren door topprestaties. Clinics, ervaringen delen en respect voor de alpine omgeving.

Als gevolg daarvan worden we nu ook steeds vaker benaderd door buitenlandse ondernemingen die zich richten op de Nederlandstalige outdoormarkt. Een mooi voorbeeld daarvan was het telefoontje dat ik gisteren ontving van de organisatie van de Arc’teryx Alpine Academy in Chamonix, Frankrijk. Mooie winterse taferelen dus midden in de zomer, daar houden we van!

Na een kort gesprek ontving ik de uitnodiging om een van onze reporters drie dagen te laten meedraaien in dit geweldige outdoorevenement. De Academy is uitverkocht voor het publiek en de laatste mediaplek wordt nu ingevuld door een van onze journalisten. In dit geval zal Bart Baars deelnemen namens Mountainreporters. Op 28 mei stond hij nog op de hoogste berg van Noord-Amerika en hij verheugt zich enorm op dit nieuwe avontuur in Chamonix.


Meer info vind je hier: Arc’teryx Alpine Academy


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer