Mountainreporters zoekt avontuurlijke gastbloggers

Door Edwin Hagenouw, bedenker van Mountainreporters

Mountainreporters.com is een het online outdoor magazine voor de avontuurlijke reiziger. Sinds april 2017 schrijven we dagelijks over onze eigen ervaringen in ongerepte gebieden en op verrassende plekken, waar dan ook ter wereld. We hebben een sterk team reporters die je dagelijks op de hoogte houden van het laatste outdoornieuws en schrijven over de bijzondere reizen die ze maken.

Van jou als gastblogger verwachten we dus dat je inspirerende verhalen kunt vertellen en goede foto’s maakt

Wil jij je ervaringen delen op Mountainreporters?

Met name op onze Facebookpagina zien we een mooie en sterke interactie met onze lezers. Steeds vaker lezen we over jullie ervaringen en zien we de foto’s die jullie delen. Een aantal van onze volgers is ondertussen gastblogger geworden en deelt op die manier zijn of haar ervaringen voor een steeds groter publiek.

Gastblogger
Wil jij ook gastblogger worden van Mountainreporters?

Met het groeiende succes van Mountainreporters, een grote naamsbekendheid en vele duizenden lezers en volgers ontvangen we steeds vaker uitnodigingen van landen, gebieden en reisorganisaties. Ze verzoeken ons dan om de bestemming te gaan bezoeken en onze ervaringen te beschrijven in reisverslagen, fotoreportages en reisvideo’s. Dit is natuurlijk een sterke promotie voor ze in onze doelgroep: actieve vrouwen en mannen met een gemiddelde leeftijd van 42 jaar.

Wil jij op reis namens Mountainreporters?

Aangezien we meer verzoeken voor reizen ontvangen dan we zelf kunnen doen is er een goede kans dat jij als actieve gastblogger namens Mountainreporters op reis gaat. In ruil daarvoor verwachten we dan inspirerende reisverhalen en fotoreportages van jou. Van jou als gastblogger verwachten we dus dat je sterke verhalen kunt vertellen en goede foto’s maakt. Actieve reporters en fotografen met de beste en meest inspirerende verhalen maken vanzelfsprekend de meeste kans op de mooiste reizen.

gastbloggers
Als gastblogger aan de slag in de bergen.

Aanmelden als gastblogger

Lijkt het je leuk om als blogger voor ons aan de slag te gaan en voldoe je aan het profiel zoals we dat hierboven hebben beschreven? Meld je dan aan via het onderstaande formulier en geef een heldere beschrijving van jezelf en schrijf een korte motivatie en wellicht zie je jouw verhalen binnenkort terug op Mountainreporters.com

 


Lees hier de reisverhalen van onze reporters en gastbloggers


 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in