Advertentie

Mountainreporters zoekt avontuurlijke gastreporters

Door Edwin Hagenouw, bedenker van Mountainreporters

Mountainreporters.com is een het online outdoor magazine voor de avontuurlijke reiziger. Sinds april 2017 schrijven we dagelijks over onze eigen ervaringen in ongerepte gebieden en op verrassende plekken, waar dan ook ter wereld. We hebben een sterk team reporters dat je dagelijks op de hoogte houdt van het laatste outdoornieuws en schrijven over de bijzondere reizen die ze maken.

Wil jij je ervaringen delen op Mountainreporters?

Met name op onze Facebookpagina zien we een mooie en sterke interactie met onze lezers. Steeds vaker lezen we over jullie ervaringen en zien we de foto’s die jullie delen. Een aantal van onze volgers is ondertussen gastblogger geworden en deelt op die manier zijn of haar ervaringen voor een steeds groter publiek.

Gastblogger
Wil jij ook gastblogger worden van Mountainreporters?

Met het groeiende succes van Mountainreporters, een sterke naamsbekendheid  ontvangen we steeds vaker uitnodigingen van landen, gebieden en reisorganisaties. Deze partijen nodigen ons uit om bestemmingen te gaan bezoeken en onze ervaringen te beschrijven in reisverslagen, fotoreportages en reisvideo’s. Jaarlijks bezoeken de reporters van Mountainreporters.com, Outdoordichtbij.nl en Snowrepublic.nl ruim honderd bestemmingen.

50.000 tot 60.000 lezers per maand

Met tussen de 50.000 en 60.000 lezers per maand en ruim 30.000 volgers op social media bieden we natuurlijk een sterke promotie voor deze bestemmingen. Helemaal omdat we een heldere focus hebben op actieve vrouwen (56%) en mannen met een leeftijd tussen de 25 en 55 jaar. De gemiddelde leeftijd van van onze bezoekers is 42 jaar. Al onze lezers komen uit Nederland en Vlaanderen.


Meer informatie vind je in onze Mountainreporters media kit


Inspirerende verhalen vertellen met woorden en beelden

Aangezien we steeds meer verzoeken voor deze zogenaamde persreizen ontvangen is er een goede kans dat jij als actieve reporter en/of fotograaf namens Mountainreporters op reis gaat. In ruil daarvoor plaats je regelmatig inspirerende verhalen en fotoreportages op een van onze websites.

Je hoeft natuurlijk geen professional ze zijn, maar we stellen wel eisen aan de kwaliteit van de reisverhalen en de fotografie

Van jou als gastreporter verwachten we dus dat je mooie verhalen kunt vertellen en bijzondere foto’s maakt. Je hoeft natuurlijk geen professional ze zijn (dat mág wel), maar we stellen wel eisen aan de kwaliteit van de reisverhalen en de fotografie. Het is namelijk belangrijk dat de stijl aansluit bij de verwachtingen van onze lezers.

Alleen actieve reporters gaan namens ons op reis

Actieve reporters en fotografen met de beste en meest inspirerende verhalen maken vanzelfsprekend de meeste kans op de mooiste reizen. Lees hier de reisverhalen van onze reporters. Hoe actiever je bent en hoe beter je verhalen worden gelezen, des te groter is de kans dat je een uitnodiging ontvangt om namens een van onze magazines op reis te gaan.


 

We hebben ondertussen een team van ruim zeventig reporters en fotografen en zijn niet op zoek naar reporters die alleen namens ons op reis willen maar verder geen andere bijdragen leveren qua artikelen.

gastbloggers
Als gastreporter aan de slag in de bergen.

Aanmelden als gastreporter

Lijkt het je leuk om als reporter/fotograaf voor ons aan de slag te gaan en voldoe je aan het profiel zoals we dat hierboven hebben beschreven? Meld je dan aan via het onderstaande formulier en geef een heldere beschrijving van jezelf en schrijf een korte motivatie en wellicht zie je jouw verhalen binnenkort terug op Mountainreporters of een van onze andere online reismagazines.

PS. Wij zijn een kleine onafhankelijke onderneming, zonder investeerders of grote uitgevers op de achtergrond. Hierdoor kunnen we je geen financiële vergoeding bieden voor je artikelen. Wel bieden we de mogelijkheid om je verhalen, foto’s en website te delen met onze lezers. Op onze platformen bereik je een heldere en betrokken doelgroep.


Lees hier de reisverhalen van onze reporters en gastbloggers


 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.