Advertentie
Reizen naar Fins Lapland
Klik hier voor meer informatie over de reizen naar Fins Lapland 

 

Mountainreporters zoekt avontuurlijke gastreporters

Door Edwin Hagenouw, bedenker van Mountainreporters

Mountainreporters.com is een het online outdoor magazine voor de avontuurlijke reiziger. Sinds april 2017 schrijven we dagelijks over onze eigen ervaringen in ongerepte gebieden en op verrassende plekken, waar dan ook ter wereld. We hebben een sterk team reporters dat je dagelijks op de hoogte houdt van het laatste outdoornieuws en schrijven over de bijzondere reizen die ze maken.

Van jou als gastblogger verwachten we dus dat je inspirerende verhalen kunt vertellen en bijzondere foto’s maakt

Wil jij je ervaringen delen op Mountainreporters?

Met name op onze Facebookpagina zien we een mooie en sterke interactie met onze lezers. Steeds vaker lezen we over jullie ervaringen en zien we de foto’s die jullie delen. Een aantal van onze volgers is ondertussen gastblogger geworden en deelt op die manier zijn of haar ervaringen voor een steeds groter publiek.

Gastblogger
Wil jij ook gastblogger worden van Mountainreporters?

Met het groeiende succes van Mountainreporters, een sterke naamsbekendheid  ontvangen we steeds vaker uitnodigingen van landen, gebieden en reisorganisaties. Deze partijen nodigen ons uit om de bestemming(en) te gaan bezoeken en onze ervaringen te beschrijven in reisverslagen, fotoreportages en reisvideo’s. Jaarlijks bezoeken onze reporters (van Mountainreporters.com en Snowrepublic.nl) circa 120-130 bestemmingen.

Heldere focus

Met tussen de 50.000 en 60.000 lezers per maand is dit natuurlijk een sterke promotie voor deze bestemmingen. Helemaal omdat we een heldere focus hebben op actieve vrouwen (56%) en mannen met een leeftijd tussen de 25 en 55 jaar. De gemiddelde leeftijd van van onze bezoekers is 42 jaar. Lees meer in onze Mountainreporters media kit.

Wil jij op reis namens Mountainreporters?

Aangezien we steeds meer verzoeken voor deze zogenaamde persreizen ontvangen is er een goede kans dat jij als actieve reporter en/of fotograaf namens Mountainreporters op reis gaat. In ruil daarvoor schrijf je regelmatig inspirerende reisverhalen en fotoreportages van jou op onze website.

Actieve reporters en fotografen met de beste en meest inspirerende verhalen maken vanzelfsprekend de meeste kans op de mooiste reizen

Van jou als gastblogger verwachten we dus dat je sterke verhalen kunt vertellen en bijzondere foto’s maakt. Je hoeft natuurlijk geen professional ze zijn (dat mág wel), maar we stellen wel minimale eisen aan de kwaliteit van de reisverhalen en de fotografie.

Actieve reporters en fotografen met de beste en meest inspirerende verhalen maken vanzelfsprekend de meeste kans op de mooiste reizen. Lees hier de reisverhalen van onze reporters.

gastbloggers
Als gastblogger aan de slag in de bergen.

Aanmelden als gastblogger

Lijkt het je leuk om als blogger voor ons aan de slag te gaan en voldoe je aan het profiel zoals we dat hierboven hebben beschreven? Meld je dan aan via het onderstaande formulier en geef een heldere beschrijving van jezelf en schrijf een korte motivatie en wellicht zie je jouw verhalen binnenkort terug op Mountainreporters.com

 


Lees hier de reisverhalen van onze reporters en gastbloggers


 

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in