WE RESPECT NATURE – WE CREATE MEMORIES – WE ONLY LEAVE FOOTPRINTS

Trailrunning is hardlopen door de natuur over onverharde paden. Houd je van outdoor en ben je ook nog graag sportief bezig? Dan is dit ongetwijfeld een sport voor jou! Ook als je aan het trainen bent voor een marathon of een betere conditie wilt krijgen is trailrunning een goede training en leuke afwisseling. De voordelen van trailrunning zijn dat het nooit saai is, je door de natuur loopt en tijden en afstand veel minder een rol spelen. 

Evenementen, workshops en trainingen

Voor zowel de beginnende hardloper als voor de ervaren (Ultra)trailrunner organiseert Trailrunning Europe evenementen met verschillende afstanden (van vijf tot 109 kilometer) en door diverse natuurgebieden in Nederland. Ook organiseert Trailrunning Europe regelmatig workshops en trainingen waar je meer leert over hardlooptechnieken, gear, het lopen door de bergen, en nog veel meer! Daarbij zijn dit natuurlijk allemaal sfeervolle gelegenheden om jouw mede Trailrunners te ontmoeten.

Trailrunning kalender 2023

De kalender van 2023 staat nu online en voor komend jaar staan er meer dan veertig trailrun events op het programma. Nieuw volgend jaar zijn de Dutch Ultra Series, wat inhoud dat er iedere laatste zondag van de maand een Ultra trailrun is van vijftig tot honderd kilometer. Tevens zijn er naast deze trailevents ook weer vele workshops en biedt Trailrunning Europe gratis trailrun trainingen aan voor beginnende trailrunners. 

Mountain Ready

Trailrunning Europe heeft sinds twee jaar ook een samenwerking met de NKBV en organiseert voor trailrunners die naar de bergen willen een heel traject aan met workshops, trainingen en events om ze Mountain ready te maken. Workshops als klimmen en dalen, het weer in de bergen en navigatie staan o.a. in het programma, net zoals een trailrun weekend in de Ardennen. Deelnemers die dit doorlopen hebben kunnen ook met Trailrunning Europe mee naar bijvoorbeeld de trailrun wedstrijd van de UTVV of trailrun-reis naar 1 van de bestemmingen die ze aanbieden.

Website Trailrunning Europe 

Verder vind je op de site van Trailrunning Europe interessante blogsreviews, wedstrijdverslagen en alle informatie die je nodig hebt om te beginnen met Trailrunning of hoe je je eigen trainingsschema kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.