Trailrunners opgelet!

Door: Pauline van der Waal

Op zoek naar een mooie uitdaging op een geweldige plek? Dit is je kans! Op 18 januari 2020 kun je meedoen aan de Les 2 Alpes Night Snow Trail. Dit is een te gek trailrunevent in de bergen van Les 2 Alpes. Je kunt kiezen uit afstanden van 5, 10, 15 of 20 kilometer. Iets voor jou?

Al voor het achtste jaar op rij

De populaire Night Snow Trail wordt dit jaar al voor de achtste maal georganiseerd. Je vertrekt aan het einde van de middag richting start en je loopt in het donker. Ideaal wanneer je niet zo’n vroege vogel bent.
Het is een erg gewild event, dus zorg dat je je direct inschrijft! Vorig jaar deden er meer dan 500 deelnemers mee. Enthousiast geworden? Check de teaser.

Daarbij kun je je run ook combineren met een paar dagen lekker skiën in Les 2 Alpes, want in januari is de sneeuw perfect. Bovendien heb je de pistes regelmatig helemaal voor jezelf, want het is in deze periode een stuk rustiger dan de rest van het seizoen.

Welke route kies jij?

Zoals gezegd kun je kiezen uit verschillende afstanden. De exacte specs staan beschreven op de site. Meedoen kost € 25,- (€ 15,- voor de 5km) en dit is inclusief een liftpas, medaille en een warme maaltijd. Als er nog plek is, kun je zelfs op de dag zelf nog aanmelden, maar je betaalt dan wel € 5,- extra. Twijfel je nog? Bekijk dan de prachtige foto’s van het event van vorig jaar op de Facebookpagina van Les 2 Alpes.

Voor alle deelnemers: heel veel succes gewenst!

Hoofdfoto: LES 2 ALPES NIGHT SNOW TRAIL
Copyright © Office de Tourisme Les 2 Alpes / Monica DALMASSO

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer