klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Trailrunners opgelet!

Door: Pauline van der Waal

Op zoek naar een mooie uitdaging op een geweldige plek? Dit is je kans! Op 18 januari 2020 kun je meedoen aan de Les 2 Alpes Night Snow Trail. Dit is een te gek trailrunevent in de bergen van Les 2 Alpes. Je kunt kiezen uit afstanden van 5, 10, 15 of 20 kilometer. Iets voor jou?

Al voor het achtste jaar op rij

De populaire Night Snow Trail wordt dit jaar al voor de achtste maal georganiseerd. Je vertrekt aan het einde van de middag richting start en je loopt in het donker. Ideaal wanneer je niet zo’n vroege vogel bent.
Het is een erg gewild event, dus zorg dat je je direct inschrijft! Vorig jaar deden er meer dan 500 deelnemers mee. Enthousiast geworden? Check de teaser.

Daarbij kun je je run ook combineren met een paar dagen lekker skiën in Les 2 Alpes, want in januari is de sneeuw perfect. Bovendien heb je de pistes regelmatig helemaal voor jezelf, want het is in deze periode een stuk rustiger dan de rest van het seizoen.

Welke route kies jij?

Zoals gezegd kun je kiezen uit verschillende afstanden. De exacte specs staan beschreven op de site. Meedoen kost € 25,- (€ 15,- voor de 5km) en dit is inclusief een liftpas, medaille en een warme maaltijd. Als er nog plek is, kun je zelfs op de dag zelf nog aanmelden, maar je betaalt dan wel € 5,- extra. Twijfel je nog? Bekijk dan de prachtige foto’s van het event van vorig jaar op de Facebookpagina van Les 2 Alpes.

Voor alle deelnemers: heel veel succes gewenst!

Hoofdfoto: LES 2 ALPES NIGHT SNOW TRAIL
Copyright © Office de Tourisme Les 2 Alpes / Monica DALMASSO

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Canary Hiking

Eilandavontuur te voet: verken La Gomera en El Hierro

Canary Hiking nodigt je uit om de verborgen juweeltjes van de Canarische Eilanden te ontdekken tijdens onze onvergetelijke trektocht door La Gomera en El Hierro. Maak je klaar om te wandelen, met onze deskundige gidsen, door ongerepte bossen, langs adembenemende kliffen en historisch charmante dorpjes. Lees meer