Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Trailrunners opgelet!

Door: Pauline van der Waal

Op zoek naar een mooie uitdaging op een geweldige plek? Dit is je kans! Op 18 januari 2020 kun je meedoen aan de Les 2 Alpes Night Snow Trail. Dit is een te gek trailrunevent in de bergen van Les 2 Alpes. Je kunt kiezen uit afstanden van 5, 10, 15 of 20 kilometer. Iets voor jou?

Al voor het achtste jaar op rij

De populaire Night Snow Trail wordt dit jaar al voor de achtste maal georganiseerd. Je vertrekt aan het einde van de middag richting start en je loopt in het donker. Ideaal wanneer je niet zo’n vroege vogel bent.
Het is een erg gewild event, dus zorg dat je je direct inschrijft! Vorig jaar deden er meer dan 500 deelnemers mee. Enthousiast geworden? Check de teaser.

Daarbij kun je je run ook combineren met een paar dagen lekker skiën in Les 2 Alpes, want in januari is de sneeuw perfect. Bovendien heb je de pistes regelmatig helemaal voor jezelf, want het is in deze periode een stuk rustiger dan de rest van het seizoen.

Welke route kies jij?

Zoals gezegd kun je kiezen uit verschillende afstanden. De exacte specs staan beschreven op de site. Meedoen kost € 25,- (€ 15,- voor de 5km) en dit is inclusief een liftpas, medaille en een warme maaltijd. Als er nog plek is, kun je zelfs op de dag zelf nog aanmelden, maar je betaalt dan wel € 5,- extra. Twijfel je nog? Bekijk dan de prachtige foto’s van het event van vorig jaar op de Facebookpagina van Les 2 Alpes.

Voor alle deelnemers: heel veel succes gewenst!

Hoofdfoto: LES 2 ALPES NIGHT SNOW TRAIL
Copyright © Office de Tourisme Les 2 Alpes / Monica DALMASSO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nieuw-Zeeland

Bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland. Letterlijk aan de andere kant van de wereld en een waanzinnige bestemming voor een droomvakantie. De natuur is er prachtig en niet voor niets heeft Nieuw-Zeeland dertien nationale parken verdeeld over het Noordereiland en het Zuidereiland. Voor meer inspiratie hebben we de zeven mooiste nationale parken voor je op een rij gezet. Lees meer

Reisverzekering

Voordelige reisverzekering voor actieve reizigers

De NKBV-reisverzekering met bergsportdekking biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. En omdat we deze verzekering voor tienduizenden leden tegelijk afsluiten, is de premie laag. Lees meer

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer