ADVERTENTIE
Advertentie
Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

Trailrunners opgelet!

Door: Pauline van der Waal

Op zoek naar een mooie uitdaging op een geweldige plek? Dit is je kans! Op 18 januari 2020 kun je meedoen aan de Les 2 Alpes Night Snow Trail. Dit is een te gek trailrunevent in de bergen van Les 2 Alpes. Je kunt kiezen uit afstanden van 5, 10, 15 of 20 kilometer. Iets voor jou?

Al voor het achtste jaar op rij

De populaire Night Snow Trail wordt dit jaar al voor de achtste maal georganiseerd. Je vertrekt aan het einde van de middag richting start en je loopt in het donker. Ideaal wanneer je niet zo’n vroege vogel bent.
Het is een erg gewild event, dus zorg dat je je direct inschrijft! Vorig jaar deden er meer dan 500 deelnemers mee. Enthousiast geworden? Check de teaser.

Daarbij kun je je run ook combineren met een paar dagen lekker skiën in Les 2 Alpes, want in januari is de sneeuw perfect. Bovendien heb je de pistes regelmatig helemaal voor jezelf, want het is in deze periode een stuk rustiger dan de rest van het seizoen.

Welke route kies jij?

Zoals gezegd kun je kiezen uit verschillende afstanden. De exacte specs staan beschreven op de site. Meedoen kost € 25,- (€ 15,- voor de 5km) en dit is inclusief een liftpas, medaille en een warme maaltijd. Als er nog plek is, kun je zelfs op de dag zelf nog aanmelden, maar je betaalt dan wel € 5,- extra. Twijfel je nog? Bekijk dan de prachtige foto’s van het event van vorig jaar op de Facebookpagina van Les 2 Alpes.

Voor alle deelnemers: heel veel succes gewenst!

Hoofdfoto: LES 2 ALPES NIGHT SNOW TRAIL
Copyright © Office de Tourisme Les 2 Alpes / Monica DALMASSO

Advertentie
Tenerife is partner van Mountainreporters. Ook partner worden? Kijk op Samenwerken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.