Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Als nieuwe Mountainreporter krijg ik meteen de vraag om me eerst even voor te stellen. Geen onlogische vraag dus hierbij dan mijn eerste bericht, waarin ik jullie een inzicht zal proberen te geven in wie ik ben en wat ik zoal doe. En maak je geen zorgen. Ik zal er géén uitgebreide biografie van maken. Mijn naam is dus Geert van Nispen en ik ben woonachtig in Nijmegen. Net zesenveertig geworden en ga voor nu solo door het leven. Vol gas en vol overgave. Dat is hoe ik alles doe. Altijd vooruit en met 100% inzet. Dat ben ik.

Ik ben graag op de trails in de natuur en bij voorkeur in de bergen. Daar ben ik op mijn best. Op dit moment geniet ik van een periode welke ik mezelf cadeau doe. Oftewel een een periode zonder werk, deadlines en vastgestelde planning maar vol uitdagingen, ontdekkingen en ontwikkeling!

Passies

Trailrunnen en hiken zijn de twee passies waar op dit moment veel van mijn tijd in gaat zitten. Als trailrunner zoek ik graag het randje op van mijn fysieke en mentale grenzen. Ik ga er geregeld overheen en verleg ze daarmee. Het geeft me een enorm gevoel van vrijheid. Rennen over de trails van Nederland en daarbuiten.

Het hiken heb ik eigenlijk pas net ontdekt. Ook hier speelt vrijheid een belangrijke rol. Met je rugzak op, geheel zelfvoorzienend, op ontdekking. Op het moment van schrijven van dit voorstel artikel loop ik al ruim een maand op de Sentiero Italia. Hierover ga je zeker nog lezen.

Gewoon doen!

“Gewoon doen!”. Een veelgehoorde uitspraak. Voor mij is het een levensmotto en het past dan ook helemaal bij me. Niet te lang twijfelen, ja-maren, maar doen. Ik kan wel zeggen dat Geert van Nispen gelijk staat aan Gewoon doen! Ik neem je graag mee op mijn reizen, avonturen en uitdagingen, en ik hoop je te kunnen inspireren en motiveren hetzelfde te gaat doen. Ga je mee? Kun je niet wachten op het volgende artikel, dan kun je natuurlijk alvast een kijkje nemen op mijn persoonlijke blog.

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

BBI Travel

Onvergetelijke reizen maak je met BBI Travel

De meest bijzondere bestemmingen beleef je met BBI Travel. Maak kennis met de ongerepte binnenlanden en kusten van Zweden, Noorwegen en Finland, ervaar de wildernis van Canada en IJsland, of maak een onvergetelijke meerdaagse hike in Ierland. Bij BBI Travel is jouw reis goed geregeld. Lees meer

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer