Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Als nieuwe Mountainreporter krijg ik meteen de vraag om me eerst even voor te stellen. Geen onlogische vraag dus hierbij dan mijn eerste bericht, waarin ik jullie een inzicht zal proberen te geven in wie ik ben en wat ik zoal doe. En maak je geen zorgen. Ik zal er géén uitgebreide biografie van maken. Mijn naam is dus Geert van Nispen en ik ben woonachtig in Nijmegen. Net zesenveertig geworden en ga voor nu solo door het leven. Vol gas en vol overgave. Dat is hoe ik alles doe. Altijd vooruit en met 100% inzet. Dat ben ik.

Ik ben graag op de trails in de natuur en bij voorkeur in de bergen. Daar ben ik op mijn best. Op dit moment geniet ik van een periode welke ik mezelf cadeau doe. Oftewel een een periode zonder werk, deadlines en vastgestelde planning maar vol uitdagingen, ontdekkingen en ontwikkeling!

Passies

Trailrunnen en hiken zijn de twee passies waar op dit moment veel van mijn tijd in gaat zitten. Als trailrunner zoek ik graag het randje op van mijn fysieke en mentale grenzen. Ik ga er geregeld overheen en verleg ze daarmee. Het geeft me een enorm gevoel van vrijheid. Rennen over de trails van Nederland en daarbuiten.

Het hiken heb ik eigenlijk pas net ontdekt. Ook hier speelt vrijheid een belangrijke rol. Met je rugzak op, geheel zelfvoorzienend, op ontdekking. Op het moment van schrijven van dit voorstel artikel loop ik al ruim een maand op de Sentiero Italia. Hierover ga je zeker nog lezen.

Gewoon doen!

“Gewoon doen!”. Een veelgehoorde uitspraak. Voor mij is het een levensmotto en het past dan ook helemaal bij me. Niet te lang twijfelen, ja-maren, maar doen. Ik kan wel zeggen dat Geert van Nispen gelijk staat aan Gewoon doen! Ik neem je graag mee op mijn reizen, avonturen en uitdagingen, en ik hoop je te kunnen inspireren en motiveren hetzelfde te gaat doen. Ga je mee? Kun je niet wachten op het volgende artikel, dan kun je natuurlijk alvast een kijkje nemen op mijn persoonlijke blog.

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Andorra

Atypical Andorra

Als je wilt dat je winter anders is dan anders, kom dan ontdekken dat je in de sneeuw van Andorra niet alleen kunt skiën. Andorra heeft maar liefst 300km aan skipistes, verdeeld over skigebieden. Maar er is meer. Veel meer! Lees hier alles over wintersporten in Atypical Andorra. Lees meer