Als nieuwe Mountainreporter krijg ik meteen de vraag om me eerst even voor te stellen. Geen onlogische vraag dus hierbij dan mijn eerste bericht, waarin ik jullie een inzicht zal proberen te geven in wie ik ben en wat ik zoal doe. En maak je geen zorgen. Ik zal er géén uitgebreide biografie van maken. Mijn naam is dus Geert van Nispen en ik ben woonachtig in Nijmegen. Net zesenveertig geworden en ga voor nu solo door het leven. Vol gas en vol overgave. Dat is hoe ik alles doe. Altijd vooruit en met 100% inzet. Dat ben ik.

Ik ben graag op de trails in de natuur en bij voorkeur in de bergen. Daar ben ik op mijn best. Op dit moment geniet ik van een periode welke ik mezelf cadeau doe. Oftewel een een periode zonder werk, deadlines en vastgestelde planning maar vol uitdagingen, ontdekkingen en ontwikkeling!

Passies

Trailrunnen en hiken zijn de twee passies waar op dit moment veel van mijn tijd in gaat zitten. Als trailrunner zoek ik graag het randje op van mijn fysieke en mentale grenzen. Ik ga er geregeld overheen en verleg ze daarmee. Het geeft me een enorm gevoel van vrijheid. Rennen over de trails van Nederland en daarbuiten.

Het hiken heb ik eigenlijk pas net ontdekt. Ook hier speelt vrijheid een belangrijke rol. Met je rugzak op, geheel zelfvoorzienend, op ontdekking. Op het moment van schrijven van dit voorstel artikel loop ik al ruim een maand op de Sentiero Italia. Hierover ga je zeker nog lezen.

Gewoon doen!

“Gewoon doen!”. Een veelgehoorde uitspraak. Voor mij is het een levensmotto en het past dan ook helemaal bij me. Niet te lang twijfelen, ja-maren, maar doen. Ik kan wel zeggen dat Geert van Nispen gelijk staat aan Gewoon doen! Ik neem je graag mee op mijn reizen, avonturen en uitdagingen, en ik hoop je te kunnen inspireren en motiveren hetzelfde te gaat doen. Ga je mee? Kun je niet wachten op het volgende artikel, dan kun je natuurlijk alvast een kijkje nemen op mijn persoonlijke blog.

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer