Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Als nieuwe Mountainreporter krijg ik meteen de vraag om me eerst even voor te stellen. Geen onlogische vraag dus hierbij dan mijn eerste bericht, waarin ik jullie een inzicht zal proberen te geven in wie ik ben en wat ik zoal doe. En maak je geen zorgen. Ik zal er géén uitgebreide biografie van maken. Mijn naam is dus Geert van Nispen en ik ben woonachtig in Nijmegen. Net zesenveertig geworden en ga voor nu solo door het leven. Vol gas en vol overgave. Dat is hoe ik alles doe. Altijd vooruit en met 100% inzet. Dat ben ik.

Ik ben graag op de trails in de natuur en bij voorkeur in de bergen. Daar ben ik op mijn best. Op dit moment geniet ik van een periode welke ik mezelf cadeau doe. Oftewel een een periode zonder werk, deadlines en vastgestelde planning maar vol uitdagingen, ontdekkingen en ontwikkeling!

Passies

Trailrunnen en hiken zijn de twee passies waar op dit moment veel van mijn tijd in gaat zitten. Als trailrunner zoek ik graag het randje op van mijn fysieke en mentale grenzen. Ik ga er geregeld overheen en verleg ze daarmee. Het geeft me een enorm gevoel van vrijheid. Rennen over de trails van Nederland en daarbuiten.

Het hiken heb ik eigenlijk pas net ontdekt. Ook hier speelt vrijheid een belangrijke rol. Met je rugzak op, geheel zelfvoorzienend, op ontdekking. Op het moment van schrijven van dit voorstel artikel loop ik al ruim een maand op de Sentiero Italia. Hierover ga je zeker nog lezen.

Gewoon doen!

“Gewoon doen!”. Een veelgehoorde uitspraak. Voor mij is het een levensmotto en het past dan ook helemaal bij me. Niet te lang twijfelen, ja-maren, maar doen. Ik kan wel zeggen dat Geert van Nispen gelijk staat aan Gewoon doen! Ik neem je graag mee op mijn reizen, avonturen en uitdagingen, en ik hoop je te kunnen inspireren en motiveren hetzelfde te gaat doen. Ga je mee? Kun je niet wachten op het volgende artikel, dan kun je natuurlijk alvast een kijkje nemen op mijn persoonlijke blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Verken het prachtige Zweden met Nordic

Zweden bestaat voornamelijk uit uitgestrekte bossen en tal van meren, maar verrast nabij de Noorse grens ook met hoogvlaktes en canyons. De Zweedse gezelligheid is echter nooit weg te denken. Dit is werkelijk een land van levensgenieters: bruisende steden, gezellige dorpen, gastronomie, design en unieke accommodaties. Zweden is een geweldige reisbestemming in elk seizoen!

Lees meer

Wandelen door de Balkan

Avontuurlijke wandelreis door de Balkan

Beleef de Balkan Trail tijdens de 12-daagse wandelreis van Better Places. Trek met een klein groepje, een Nederlandse reisbegeleider en lokale berggids door het adembenemende berglandschap van Albanië en Montenegro. Bekijk de reis

Voigt Travel

Ontdek de nazomer in het Hoge Noorden

Ervaar de prachtige herfstkleuren – of “Ruska”, in de Lapse natuur. Aanschouw het noorderlicht. Geniet van rust, ruimte en adembenemende natuur die met geen woorden is te beschrijven.

Lees meer