Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

In Wageningen staat het hoofdkwartier van Mountainreporters en deze Gelderse stad aan de Neder-Rijn is een boekje rijker. Uitgeverij Blauwdruk maakte samen met bedenkers Wim de Vos (Web-care) en Ilonne Bongers (Bas Buitensport) een boekje vol met prachtige natuurfoto’s van het buitengebied van Wageningen.

De foto’s zijn door vele Wageningse Instagrammers de afgelopen jaren gemaakt en met toestemming in het boekje opgenomen. Het boekje heeft de naam #outdoorwageningen, verwijzend naar de bijbehorende hashtag op het sociale netwerk Instagram.

Instawalk Wageningen

Een aantal weken geleden was de boekpresentatie die heel toepasselijk werd voorgegaan door een Instawalk. De Vos: ‘’Een Instawalk is een sociaal event waar ontmoeten, wandelen én fotografie samenkomen’’. Een grote groep Instagrammers en andere geïnteresseerden verzamelden zich om de Instawalk en boekpresentatie in de Wageningse uiterwaarden bij te wonen.

drone foto wageningen
Drone boven Wageningen. Foto: Instagram #outdoorwageningen

Bioloog Arnold van Vliet schreef het voorwoord en kreeg een van de eerste boekjes uitgereikt: ’’Dit boekje is een heel mooi visitekaartje voor Wageningen’’.

outdoorwageningen
Foto: Instagram #outdoorwageningen

Inspireren

Het kleine vierkante boekje is een feest der herkenning van vele typische Wageningse plekjes maar laat ook veel verrassende natuurfoto’s zien die minder voor de hand liggen. Bongers: ‘’Met dit boekje willen we mensen inspireren om de prachtige natuur in Wageningen op te zoeken, ieder seizoen is hier zoveel moois te beleven!’’ De reacties op het boekje zijn lovend.

“de schoonheid van het Wageningse landschap dringt beter door”

Bongers: ‘Foto’s op social media zijn mooi maar ook vluchtig, nu ze samen in een boekje staan dringt de schoonheid van het Wageningse landschap beter door’.

Wageningen Outdoor
Foto: Instagram #outdoorwageningen

Het boekje kost 12,50 en is in Wageningen op verschillende plekken te koop, oa bij boekhandel Kniphorst, Bruna, Columbus, Bakkerij Robin, ‘t Herenzaakje en Bas Buitensport.

2 Reactie op “Inspirerende outdoorfoto’s uit Wageningen: #outdoorwageningen”

 • Laura | Travelvibe
  4 juni 2018 at 10:45

  Hee wat leuk dat je hier een blog over schrijft! Kun je vanaf nu mooi ook meedoen he? 🙂
  #outdoorwageningen

  • Edwin Hagenouw
   Edwin Hagenouw
   4 juni 2018 at 11:21

   Mijn eerste bijdrage aan #outdoorwageningen is al geplaatst hoor: een mooie zonsondergang boven de Uiterwaarden 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nieuw-Zeeland

Bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland. Letterlijk aan de andere kant van de wereld en een waanzinnige bestemming voor een droomvakantie. De natuur is er prachtig en niet voor niets heeft Nieuw-Zeeland dertien nationale parken verdeeld over het Noordereiland en het Zuidereiland. Voor meer inspiratie hebben we de zeven mooiste nationale parken voor je op een rij gezet. Lees meer

Reisverzekering

Voordelige reisverzekering voor actieve reizigers

De NKBV-reisverzekering met bergsportdekking biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. En omdat we deze verzekering voor tienduizenden leden tegelijk afsluiten, is de premie laag. Lees meer

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer