ADVERTENTIE

Klik hier voor de mooiste bergwandelingen en huttentochten in Oostenrijk

 

KitzSki-liftpas: gratis met een gids door de Kitzbüheler Alpen

Door Pauline van der Waal

Wanneer je deze zomer gaat wandelen in Kitzbühel, Kirchberg en Mittersill in de Kitzbüheler Alpen kun je gratis mee met begeleide bergwandelingen. Dit zit namelijk inbegrepen bij je liftpas van KitzSki.

Op pad met een berggids

Onder leiding van gediplomeerde berggidsen ga de de Kitzbüheler Alpen in. Ze gaan voorop over de beste paden, laten je de mooiste uitzichten zien en nemen je mee naar de meest authentieke berghutten voor een pauze. En ze vertellen je onderweg natuurlijk ook nog eens de meest interessante weetjes over de liften en gondels die in het gebied staan.

Iedereen met de KitzSki-liftpas mag mee. Foto: Ook een wandeling tijdens zonsondergang behoort tot de mogelijkheden. Foto: © KitzSki Werlberger
Iedereen met de KitzSki-liftpas mag mee. Foto: Ook een wandeling tijdens zonsondergang behoort tot de mogelijkheden. Foto: © KitzSki Werlberger

Begeleide wandelingen van 13 juni tot 4 oktober 2020

De hele zomer kun je mee met de wandelingen. Op maandag en dinsdag kun je op avontuur op de Kitzbüheler Horn. Dit zijn twee verschillende wandelingen, dus kies de mooiste uit. Of doe ze gewoon allebei!

Elke dag van de week is er een begeleide tocht op de beroemde Hahnenkamm. Ook hier is dat elke dag een andere. De ene is een pittige over de ‘Streif’, terwijl de ander wat mee relaxt is. Of eentje waarbij je geniet van de zonsondergang op de berg.

Ook een wandeling tijdens zonsondergang behoort tot de mogelijkheden. Foto: © KitzSki Werlberger
Ook een wandeling tijdens zonsondergang behoort tot de mogelijkheden. Foto: © KitzSki Werlbergeri

Meer info

Iedereen die een geldige liftpas heeft voor het gebied mag gratis mee. De meeste wandelingen vertrekken om half tien in de ochtend. Meer informatie en een overzicht van de wandelingen en vertrekpunten vind je op de website van KitzSki.

Lees meer over de Kitzbüheler Alpen

Foto’s: © KitzSki Werlberger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.