Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Nog meer outdoorinspiratie vind je op Fjällräven Classic TV

Door Edwin Hagenouw | 29 mei 2020

Outdoorfabrikant Fjällräven zet zich in om de wereld te inspireren en hopelijk aan te moedigen om samen de natuur te ontdekken. De Fjällräven Classic, die zijn oorsprong vond in het ultieme noorden van Zweden, draagt hieraan bij en is inmiddels een, over de hele wereld verspreid, geliefd trekking-event. De huidige situatie rondom Covid-19 heeft ertoe geleid dat de Classics voor dit jaar zijn uitgesteld.

Fjällräven wil, net als wij van Mountainreporters, de wereld echter dichterbij de natuur blijven brengen en lanceerde daarom eerder deze week een nieuw initiatief: Fjällräven Classic TV.

Classic Germany

Dit nieuwe initiatief ging van start met Classic Germany. De eerste aflevering duurt drie aaneengesloten dagen en beslaat 57 kilometer kronkelende paden door velden en bossen, langs bergkammen en meren, over heuvels en graslanden van de prachtige Allgäu-regio in Duitsland.

Fjallraven Classic

Kijkers kunnen een paar uur meedoen, of de hele driedaagse trektocht, waarbij ze het pad vanuit een oogpunt van perspectief ervaren.

Denemarken

De tweede aflevering is gepland voor 1-4 juli 2020, beginnend om 12:00 CET, en zal trekkingfans van over de hele wereld naar Denemarken brengen, waar ze de Classic-route van 75 kilometer kunnen volgen over met gras begroeide heuvels, door donkere bossen en langs de kustlijn.

Dus pak je afstandsbediening, pak je rugzak en stem af voor een unieke trekkingervaring die rechtstreeks door het Fjällräven Classic-team bij je huis wordt gebracht.


Klik hier en ga direct naar Fjällräven Classic TV


Ook interessant voor jou als outdoorfan

Fjällräven is partner van Mountainreporters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nieuw-Zeeland

Bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland. Letterlijk aan de andere kant van de wereld en een waanzinnige bestemming voor een droomvakantie. De natuur is er prachtig en niet voor niets heeft Nieuw-Zeeland dertien nationale parken verdeeld over het Noordereiland en het Zuidereiland. Voor meer inspiratie hebben we de zeven mooiste nationale parken voor je op een rij gezet. Lees meer

Reisverzekering

Voordelige reisverzekering voor actieve reizigers

De NKBV-reisverzekering met bergsportdekking biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. En omdat we deze verzekering voor tienduizenden leden tegelijk afsluiten, is de premie laag. Lees meer

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer