ADVERTENTIENKBV
Advertentie
Tenerife is partner van Mountainreporters. Ook partner worden? Kijk op Samenwerken

Saas-Grund – in het Zwitserse Saastal en gelegen naast het bekende Saas-Fee – is zo’n vakantieoord dat je uitnodigt voor allerlei activiteiten en spannende avonturen. Een leuke tip namens Mountainreporters is om de nieuwe 1.200 meter lange Wellness- en Funweg op Kreuzboden te gaan verkennen. Deze activiteit prikkelt al je zintuigen en is geschikt voor het hele gezin.

Je kunt hier heerlijk waden door ijskoude beekjes, balanceren over hangbruggen, varen met een vlot over het bergmeer en genieten van het gekletter van het water wat tussen de rotsen door opwelt

Alpenbloemen-wandelweg

Hier staan meer dan 240 soorten planten. Nergens anders in Zwitserland komen alpendennen boven de 2.500 meter voor maar wel in dit unieke gebied. Dus voor de echte fauna en flora fanaat ben je hier helemaal op je plek.

Saas Grund
Op avontuur via hangbruggen

“Wandel langs de rondweg 18 vierduizenders”

Op zoek naar avontuur!

Saas-Grund is een echt wandelparadijs, dat zal geen nieuws zijn voor jullie, het is een uitgangspunt van veel routes hoog de bergen in. Wil je de geheimen van de Saaser bergreuzen ontdekken? Wandel dan langs de rondweg “18 vierduizenders”. Verder vind je “grijpbare” rotswanden op het klimparcours Jägihorn.

Saas-Grund
Grijpbare klimwand

Een verfrissende duik

In de zomer kunnen de temperaturen in de bergen ook wel eens hoog oplopen. Hoe heerlijk is het dan om een verfrissende duik te nemen in het kleine bergmeer. Een verfrissende blik op de wereld is weer heel iets anders, die krijg je zeker wanneer je “Hohsi-Land” bezoekt. Hier beleven jong en oud veel plezier!

Saas Grund
Verfrissing!

Meer inspirerende trips en activiteiten in het Saastal vind je op Saas-Fee.ch

Afgelopen winter was reporter Edwin met de mannen in Saas-Fee. Bekijk hier zijn videoverslag.


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Advertentie

Doe ook mee met de Week van de Bergsport. Klik hier voor meer informatie!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.