ADVERTENTIE

Klik hier voor de mooiste bergwandelingen en huttentochten in Oostenrijk

 

And the winner is:

Woonachtig in Maastricht kan ik met trots zeggen dat de “wandeling rondom Zuid-Limburg” uitgeroepen is tot wandelroute van het jaar. De wandeling loop door Duitsland, Nederland en Belgie met een totale lengte van 277 km verspreid over 11 etappes.

Woonachtig in Maastricht kan ik met trots zeggen dat de ‘wandeling rondom Zuid-Limburg’ uitgeroepen is tot wandelroute van het jaar

Fietsroute van het jaar

De wandelroute van het jaar bekend gemaakt werd tijdens de openingsdag van de fiets en wandelbeurs in Gent. De fietsroute van het jaar wordt pas bekend gemaakt tijdens de openingsdag van dezelfde beurs in Utrecht begin maart. Genomineerden bestaan uit: Green Velo (een route in Polen), ViaRhôna (Frankrijk/Zwitserland), de Internationale Maasfietsroute (Frankrijk/Nederland/Belgie) en Kattegattleden (Zweden).

wandel fiets routeFiets en wandelbeurs

Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 maart vindt in Utrecht de fiets en wandelsbeurs plaats. Dit jaar is het themaland Zwitersland. Op de beurs kan je lezingen en workshops. Zo zijn er onder andere lezingen over verschillende wandeltochten en kun je workshops volgen over wandelbloggen en het maken van goede foto’s. Daarnaast kan je fietsen en outdoorgear uitproberen. Wil je je fietstechniek bijschaven? Op het fietstechniekplein kom je er alles over te weten. Ook krijg je toegang tot de E-bike Xperience met o.a. een e-bike parcours! En alsof dat nog niet genoeg is heeft fietsnetwerk een fietsroute naar de beurs uitgezet. Zo is de dag helemaal compleet.

Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.