Win een duurzame retro rugzak van Lowe Alpine voor avonturen dichtbij huis

Door Edwin Hagenouw | 9 december 2020

Het is ondertussen begin december en de coronapandemie houdt ons nu al negen maanden in haar greep. Dat betekent dat we sinds maart vrijwel geen verre reizen meer kunnen maken en ons reisgedrag hebben moeten aanpassen aan het virus. Natuurlijk is het lastig voor ons als reislustige Nederlanders en Vlamingen met een bovengemiddelde passie voor vrijheid en avontuur. Maar aan de andere kant heeft deze situatie ons in de gelegenheid gesteld om onze eigen landen te gaan verkennen.

Outdoordichtbij, ontstaan in de crisis

Zelf heb ik gemerkt dat in mijn directe omgeving, ik woon in Gelderland, ongelooflijk veel moois is te vinden. Dat zag ik nooit, omdat ik een sterke focus had op het ontdekken van ongerepte en pure plekken in Europa en daarbuiten. Middenin de crisis ben ik daarom gestart met een nieuw platform: Outdoordichtbij.nl

Mountainreporter Maartje, wandelend op de Veluwezoom.

De hashtag #outdoordichtbij gebruikte ik al enige tijd op Mountainreporters en onze social media om reisverhalen over de Benelux en Duitsland te begeleiden. Samen met een klein team reporters laat ik je op het platform van Outdoordichtbij zien hoe je dichtbij huis duurzaam kunt reizen en welke geweldige activiteiten je kunt ondernemen.

Lowe Alpine

Sinds enige jaren is rugzakkenmaker Lowe Alpine partner van Mountainreporters. De mensen achter dit mooie merk zien ook in dat actieve natuurreizen in de buurt van je woonplaats steeds belangrijker gaan worden. Een kleinere ecologische footprint is een mooi gevolg van het reizen in Nederland en door de ons omringende landen. Leuk om te zien dat Lowe Alpine deze maand een bijzondere rugzak onder de aandacht willen brengen die past bij deze visie: de Pioneer 26.

De Lowe Alpine Pioneer 26

Een dagrugzak die uitermate geschikt is voor mooie lange wandelingen, door bossen, over de heide en in de heuvels. Deze stoere daypack, is gebaseerd op een origineel ontwerp van Lowe brothers in 1985. En jij kunt deze rugzak nu winnen bij Mountainreporters! Lees onderaan dit artikel hoe je meedoet.

Duurzaamheid

Als onderdeel van hun duurzaamheidsstrategie op lange termijn heeft Lowe Alpine (net als Rab eigendom van Equip Outdoor Technologies Ltd.) zichzelf verplicht om uiterlijk in 2030 de status Net Zero te bereiken. Als eerste stap is Equip in november 2020 ‘Climate Neutral Company‘ geworden. Deze certificatie wordt afgegeven door South Pole, de onafhankelijke projectontwikkelaar en leverancier van klimaatoplossingen. Deze organisatie zal Equip ook vergezellen op hun weg naar Net Zero. Lees verder.


WIN-ACTIE | DE LOWE ALPINE PIONEER 26

Zoals je hierboven kunt lezen kun jij als lezer van Mountainreporters kans maken op deze duurzame Pioneer 26 rugzak van Lowe Alpine. Meedoen kan door de volgende stappen te doorlopen (als je stappen al eerder hebt doorlopen, kun je die overslaan).

 1. Schrijf je in voor onze outdoor nieuwsbrief > klik hier
 2. Like de Mountainreporters Facebookpagina > klik hier
 3. Laat in een reactie hieronder (of onder dit artikel op Facebook) weten waarvoor jij de rugzak gaat gebruiken!

Deze win-actie heeft een looptijd tot 4 januari 2021. Vlak daarna zullen we de winnaar bekend maken via onze website en social media. Wij wensen alle deelnemers enorm veel succes! 


Bekijk alle rugzakken op Lowealpine.com


106 Reactie op “Win een duurzame retro rugzak van Lowe Alpine voor avonturen dichtbij huis”

 • Will
  25 januari 2021 at 00:13

  Heerlijk wandelen door onze mooie natuur.
  Nederland is zo mooi.
  Heel graag doe ik mee, maar ik heb om privéredenen geen Social Media meer.

 • Erik+Jansen
  1 januari 2021 at 17:14

  Ik zou het gebruiken voor een volgende trektocht in Noorwegen zodra het reizen weer wat veiliger is door convid-19

 • C.boeren
  31 december 2020 at 11:04

  Lekker voor een lange wandeling

 • Marcella Leuven
  30 december 2020 at 10:35

  Wat een gave rugzak. Handig voor bij het geocachen. Kunnen we wat spullen meenemen.

 • Ine
  30 december 2020 at 09:55

  Ik wil hiermee korte meerdaagse trektochten doen! Het lijkt me ideaal hiervoor. Op andere dagen kan ik het gebruiken als ik naar mijn opleiding ga en 4 uur op de trein moet zitten, al het eten en cursusmateriaal erin en huppakee zonder ongemak onderweg.

 • Tonke Joppe
  29 december 2020 at 18:17

  Deze rugzak zou heel goed van pas komen voor mijn zoon Luc die morgen 18 jaar wordt. Hij zit bij de Nederlandse Jeugdbond voor Natuur (njn) en is al zijn vrije uurtjes in de vrije natuur te vinden met loep, camera en natuurboeken.
  Zijn rugzak is erg versleten en ook niet zo mooi als deze!

 • Ellis
  28 december 2020 at 22:59

  Ik ben voornemens om het pieterpad te gaan lopen. Heerlijk om mee te nemen op een prachtige wandeling. Het oog wil.ook wat

 • Astrid Eerbeek
  28 december 2020 at 19:19

  Wat een gave rugzak. Wij wandelen graag en veel. Met onze hond veel kilometers gemaakt, hier in Nederland, maar ook in Oostenrijk. Het laatste jaar afstand en tempo door onze hond laten bepalen, want zijn leeftijd ging wat meespelen. Met heel veel verdriet hebben we afgelopen eerste kerstdag afscheid van ons maatje moeten nemen. Er valt zo veel weg, geen hond meer in huis. Zo veel minder vanzelfsprekend om een keer of 4 per dag een uur naar buiten te gaan.
  Maar we hebben nu wel weer de mogelijkheid om langere tochten te gaan maken. En daar is deze rugzak natuurlijk perfect voor. Én héél welkom.

 • Van Noten Johan
  28 december 2020 at 18:44

  Ik zou deze aan m’n zoon willen geven om samen met mij te wandelen/hiken met de intentie om in de toekomst meerdaagse tochten in het hooggeberchte te wandelen. Nu doen we nog relatief korte dagtochten in de Ardennen.

 • Bongaerts Natalie
  28 december 2020 at 18:42

  Oh! Wat een super coole rugzak! Ik ben nog op zoek naar een dagrugzak voor mijn zotste wandel avontuur ever: de laugavegur trail in IJsland. Deze zou mijn perfect zijn om me te vergezellen op mijn tocht!

 • Rutger Oosterveld
  28 december 2020 at 07:42

  Een super fijne rugzak te gebruiken tijdens het struinen door de zandverstuiving bij Appelscha bijvoorbeeld. En door de duinen van Terschelling. Thermosfles en broodjes erin, fototoestel en verrekijker en dan onbezorgd heerlijk van de natuur genieten!

 • Jeroen
  27 december 2020 at 17:31

  Perfect om te gaan geocachen en nieuwe streken te ontdekken

 • Monica
  26 december 2020 at 19:16

  Precies goed voor fiets-/wandeltochten met ene vriendin en fietstochtjes naar de camping met andere vriendin.

 • Christy
  26 december 2020 at 11:49

  De vraag zou misschien beter zijn: voor wat gaat de rugzak níet gebruikt worden… want met deze rugzak kan ik gaan hinken, op (dag)uitstap, gaan fietsen én gaan werken.

 • Hellen van der Veer
  26 december 2020 at 11:23

  Ben op zoek naar een goede nieuwe rugzak en deze staat bovenaan mijn wishlist. Gebruik de rugzak voor dagtochten met mijn honden, nu voornamelijk in Nederland maar hopelijk in 2021 weer over de grens!

 • Cynthia Dewi Ilyas
  26 december 2020 at 10:09

  Ik had mezelf voor dit jaar een spaardoel gesteld om volgend jaar dan eindelijk met m’n vriend een aantal maanden te kunnen gaan reizen. Dat spaardoel heb ik gehaald, dus zodra als het kan dan zijn we van plan om op pad te gaan en deze prachtige rugtas zou een mooi begin zijn van onze gear!

 • Geert van hove
  25 december 2020 at 13:47

  Goeie dagrugzak om mee door de zeeuwse polders te wandelen. Ik zou er heel blij mee zijn!
  Mooie win actie weer!

 • Léontine Nederend
  25 december 2020 at 13:00

  De afgelopen maanden wat meer gaan zwerven.
  Als de natuur dan wenkt,
  ben je verder weg bent dan je denkt.
  Tijd om goede spullen te werven!

 • Karlien
  25 december 2020 at 09:57

  Waaauw. Mooie actie!
  Het is een prachtige rugzak die ik zeker zal gebruiken om de mooiste plekjes in eigen land (en de buurlanden wanneer het terug kan en mag) te verkennen! Zou ik geweldig vinden!

 • Berry
  25 december 2020 at 02:35

  Als mn ‘rug’maatje tijdens alle ‘wat verlang ik naar de bergen’ wandelingen

 • Bert Nijs
  25 december 2020 at 01:51

  Rugzak zou ik gebruiken voor mijn talrijke wandelingen in deze corona-periode en als alles een beetje genormaliseerd is en skiseizoen opnieuw toegelaten zijn op mijn skitochtjes.

 • Swen
  24 december 2020 at 21:36

  Ideaal om elke dag mee gaan te werken!

 • Franka Hulsen
  24 december 2020 at 17:51

  Wat een te gekke rugzak! Door het praktische formaat is hij overal geschikt voor: wandelingen dichtbij, een dagje uit, een daypack op reis en zelfs als handbagage voor een weekendje weg! Het mooie uiterlijk maakt de rugzak helemaal af!

 • Julius Schoemaker
  23 december 2020 at 19:28

  Wandelen door de Hollandse natuur met deze geweldige rugzak is niet verkeerd!!! Deze Lowe tas zou ik dan ook erg graag willen winnen!!!

 • Femke
  23 december 2020 at 19:24

  Heel erg graag maak ik kans op deze prachtige rugzak van Lowe! Dit jaar hoop ik weer op reis te kunnen en met deze prachtige rugtas kan ik er hip en handig op uit!

 • Nadientje
  20 december 2020 at 21:04

  Ben verhuisd naar rustigere oorden – lees weg van de stadsomgeving. De rugzak gaat mee op mijn verkenning van de natuur!

 • Marlies Vandegaer
  19 december 2020 at 06:22

  Aangezien reizen er nog even niet inzit wordt de rugzak mijn begeleider bij mijn wandelingen

 • Gaby
  18 december 2020 at 18:04

  Wat zou ik graag met deze vriend een dagje op pad, al is het avontuur dichtbij in bos en duin! Thermoskan soep, fles water, boterhammen, een regenjack in de tas en hup!

 • m chen
  18 december 2020 at 14:40

  Ik ga deze rugzak gebruiken tijdens het hiken maar ook handig voor een backpackweekendje, ik doe mee!

 • Katja Hendriksen
  17 december 2020 at 20:45

  Mijn zoontje en ik hopen volgend jaar de Nijmeegse Vierdaagse nog een keer te lopen en aangezien mijn taak oa pakezel is, zou deze rugzak ontzettend goed van pas komen!

 • René
  16 december 2020 at 15:20

  Ik doe graag mee voor deze praktische rugtas. Sowieso gaat ie mee op vakantie… als dit weer kan.

 • Jeanne
  16 december 2020 at 14:17

  Ik vind het een superhandige rugzak… die mag mij tijdens lange wandelingen en op reis.

 • Bea
  16 december 2020 at 11:23

  Vakantie zit er voorlopig niet in, maar ook handig om mee te nemen voor een wandeling.

 • Margo
  16 december 2020 at 10:53

  Ik doe graag mee. Handige rugzak voor een langere wandeling!

 • Naomi Visscher
  16 december 2020 at 08:15

  Ik bezoek meerdere malen per jaar Zwitserland. Dit om op familiebezoek te gaan, maar ook om natuurlijk heerlijk te wandelen. Tijdens een prachtige wandeling komt een mooie rugzak van Lowe Alpine goed van pas. 😃

 • Karin Kroost
  15 december 2020 at 22:28

  Ik zou 5 weken naar Suriname gaan om rond te reizen. In mijn eentje op vakantie voor het eerst! Helaas kwam Corona de boel verstoren. Maar als de pandemie over is ga ik alsnog en daarbij kan ik een nieuwe rugzak heel goed gebruiken dus ik waag graag een kans! Groetjes Karin

 • cindy pater
  15 december 2020 at 13:45

  Wauw, ik neem deze stoere tas graag mee door Finland en uiteraard naar Lapland naar het Noorderlicht.

 • Marian zw
  15 december 2020 at 01:15

  Ik doe graag mee dit is een fijne rugzak voor een dagje weg, of een dagje wandelen!

 • Yvonne Kooistra
  14 december 2020 at 20:18

  Ik zou deze graag winnen voor mijn boswandelingen 😃

 • Nency
  14 december 2020 at 20:16

  Tijdens mijn tripjes naar de boot zodat ik e.e.a. makkelijk op mijn rug kan meenemen i.p.v. in een tas aan een schouder.

 • Nel
  14 december 2020 at 13:42

  Yes, ik doe graag mee.

 • Anneliese de Waal
  13 december 2020 at 15:12

  Erg graag, ik doe erg graag mee, ik wandel nu veel in Nederland, waag graag een kans 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

 • Chanel
  13 december 2020 at 13:56

  Ik doe graag mee met deze actie. Ik maak vaak mooie wandeltochten en ben het eigenlijk zo gewend om te wandelen dat ik altijd mijn rugtas bij me heb en handtassen heb afgezworen. Ik heb nu een erg grote, zwarte rugtas (die ik aan mijn vriend wil doneren) en ik vind deze veel mooier en geschikter om dagelijks mee te nemen. Dat de rugtas zo duurzaam is is zeker mooi meegenomen! Nu maar duimen

 • Elze
  13 december 2020 at 12:59

  Voor mijn eerste stappen op de Pacific Crest Trail in 2022!

 • Carolina
  13 december 2020 at 12:21

  Ik zou hem heel graag gebruiken voor onze hondenwandel vakantie In Oostenrijk nadat ik hem tijdens het trainen daarvoor in de Achterhoek heb gebruikt

 • Greet
  12 december 2020 at 23:35

  Om van 2021 een fantastisch reis-jaar te maken

 • Lisanne
  12 december 2020 at 20:48

  Ik zou hem zo vaak mogelijk gebruiken, zodat ik weer veilig de grenzen over kan ga ik er maximaal van genieten 😉

 • Noël van Bergen
  12 december 2020 at 19:54

  Wij hebben al onze vouchers bij elkaar gestopt en hopen (🙏 dat Corona het toelaat) we de eilanden van Hawaï kunnen bezoeken 🤩. Daar is het vol met regenwouden, reiken de bergen tot boven de wolken (geen grap #hoegaafisdat). Voor die grote wandelingen zou deze tas echt waanzinnig goed uitkomen. Heel graag 🙂

 • Katrijn
  12 december 2020 at 15:27

  Zou ideaal zijn voor avontuurlijke hikes met mijn partner. We zijn beiden enorme outdoor adventurers en dit zou perfect zijn om de wereld mee in te trekken en ons helemaal uit te leven.

 • Henny
  12 december 2020 at 13:29

  Ik zou hem wekelijks gebruiken op mijn wandeltochten sinds corona loop ik regelmatig een flink stuk door de natuur

 • Metha Faber
  12 december 2020 at 11:34

  Ik ga deze rugzak gebruiken om de mooie Achterhoek te ontdekken.

 • Sanne Van Donink
  12 december 2020 at 10:56

  Ik zou deze mooie rugzak heel graag willen gebruiken voor m’n tocht in Zweden volgend jaar. Als mijn reisbuddy kan hij gevuld worden met allerlei leuke herinneringen van deze reis.

 • Judith
  12 december 2020 at 08:56

  Die gaat mee naar IJsland! Daar hoop ik volgend jaar met mijn dochter heen te gaan.

 • Eva Supply
  12 december 2020 at 08:31

  Normaal gezien zouden wij nu in Italië wonen, maar door ziekte is dat tot onze grote spijt niet kunnen doorgaan. Met deze rugzak zou ik dolgraag in 2021 mijn favoriete berg daar verder gaan verkennen, rustig aan en met een gezellige picknick onderweg. En zo’n fijne rugzak past heel wat lekkers! Ik heb al een duurzame waterfles, die kan ook mee. En dan eindelijk weer eens genieten van de rust en de natuur!

 • Isabj
  11 december 2020 at 23:56

  Bijna elka dag..😃🚶🏃🚴🏂🧗.woon- werk verplaatsing.ʘ‿ʘ.
  Op vrije dagen om te wandelen.
  👍👍👍👍👍
  🤞🤞🤞🤞🤞🤞

 • simone
  11 december 2020 at 15:24

  Ik wandel veel. Sowieso elke maand een keer met een vriendin maken we een dagtrektocht ergens in Nederland om bij te kletsen. Daarnaast wandel ik gewoon elke dag een stukje. Elk jaar wandel ik met mijn vader en zusje in de kerstvakantie ergens in Nederland. Dat is ons ding, want we lopen ook veel marsen samen.
  Omdat we dit jaar verder willen, gaan we van de zomer een huttentocht in de Dolemieten maken. Daar zou deze tas fantastisch voor zijn!

 • Redouan El-Hachemy
  11 december 2020 at 15:05

  Ik wil deze rugzak winnen, omdat ik het ga gebruiken voor men persoonlijke spullen van mij.

 • Lottie
  11 december 2020 at 14:49

  Voor een reis naar Finland, die ik hopelijk volgend jaar kan maken!

 • Elles
  11 december 2020 at 11:31

  Deze mooie rugzak zou ik gebruiken tijdens mijn wandelingen in Nederland. Nu dichtbij huis, volgend jaar hopelijk weer verder weg. Misschien zelfs wel weer in het buitenland…

 • sander
  11 december 2020 at 10:33

  Deze rugzak zou ik gebruiken voor de wandelingen met onze kinderen door de bossen. Stiekem moeten we nog best veel meenemen steeds.

 • Febe Vanermen
  11 december 2020 at 08:55

  Ik ben een fervente wandelaar, heb ook al meerdere trektochten gedaan. Ik ben sinds dit jaar begonnen met fotografie, deze rugzak is dus ideaal om mijn 2 grootste hobby’s te combineren!
  Ook is mijn huidige rugzak op zijn einde, dus dit zou echt zeer welkom zijn!

 • Ans
  11 december 2020 at 08:20

  Ik wandel ieder dag. En in de vakantie maak ik lange tochten dus deze rugzak komt zeker van pas. EN kan ik mijn oude versleten rugzak eindelijk eens weg doen

 • Karlien
  11 december 2020 at 07:35

  Ik zou er graag GR tochten mee wandelen, zoals de GR 512.

 • Fenita Harsevoort
  10 december 2020 at 22:47

  Jaaa super toffe tas!! Die kan ik mooi gebruiken voor alle vette tripjes met @debuitenzussen 👏

 • Fred
  10 december 2020 at 21:37

  Voor als we weer naar Zwitserland mogen, mooie wandeling maken in de bergen.

 • Kimberly
  10 december 2020 at 20:28

  Lange tijd op zoek naar de perfecte rugzak voor mij en mijn fotocamera. De vele uren die wij samen buiten doorbrengen vragen niet alleen om goede kleding voor mijzelf, maar zeker ook een goede bescherming voor mijn apparatuur zodat ik de mooiste en leukste foto’s van dier en natuur kan maken. En uiteraard moet er ook nog een volledig lunchpakket mee, een kan thee en een zak snoep voor onderweg. Ja hoor, deze rugzak geeft mij nog meer reden om nog vaker de natuur in te gaan!

 • co
  10 december 2020 at 19:50

  dagelijks trek ik met mijn camera het bos in. daarbij zou hij goed van pas komen.

 • Nina Haven
  10 december 2020 at 19:34

  Fijn om te gebruiken als ik in het voorjaar weer etappes van het Pieterpad ga lopen!

 • Suzet
  10 december 2020 at 18:13

  Lijkt me een heerlijke rugzak voor als we weer eens de bergen in gaan en ergens een nachtje willen overnachten.

 • Reginald Jooren
  10 december 2020 at 17:35

  Zou zeer handig zijn bij mijn volgende rotsklimvakantie in de vroege zomer van 2021.
  👍🧗💪🤞

 • Manon
  10 december 2020 at 16:57

  Nu we niet kunnen reizen door Europa reis ik door heel Nederland. In de zomer op fietsvakantie hebben we met de tandem heerlijk getoerd. En nu gaan we nog steeds op pad maar dan te voet! (En soms stukjes trein). Deze tas zou daar écht ideaal voor zijn! Bij duurzaam reizen hoort een duurzame tas.

 • Joost
  10 december 2020 at 16:50

  Al lange tijd ontdek ik al wandelend samen met mijn partner al het moois dat je in de Nederland kunt vinden. Daarbij houden we natuurlijk ook rekening met onze ecologische footprint. Deze tas zou een mooie aanvulling daarop zijn. Op naar nieuwe ontdekkingen.

 • Willem de Wal
  10 december 2020 at 16:21

  Goed te gebruiken bij mijn plan om het Pieterpad te lopen

 • Melissa Van Stipdonk
  10 december 2020 at 15:12

  superhandig en ideaal; hopelijk voor komende zomer nu de vakantie verzet moest worden helaas.

 • karin de graaf
  10 december 2020 at 13:48

  ideaal bij een stevige wandeling door de natuur

  • Simone Prins
   12 december 2020 at 00:49

   Ik ben begonnen aan de pelgrims route vanaf Amsterdam naar s Hertogenbosch maar mis alleen nog een duurzame, handige stoere rugtas😊

 • Sofie Cleemput
  10 december 2020 at 13:27

  Wij zijn 3 maand geleden trotse ouders geworden van een flinke zoon. We wandel(d)en heel graag en mijn man draagt dan de zoon en ik zou deze fantastische rugzak met al onze spullen in meenemen.

 • Carolien
  10 december 2020 at 13:16

  Wat een gave rugzak! Voor nu zou ik hem graag gebruiken tijdens een dag wandelen en geocachen in Nederland. In de toekomst neem ik hem graag mee de bergen in voor nog meer avonturen 🙂

 • fokje bakkernes
  10 december 2020 at 12:58

  Ik ga de rugzak op vakantie in Slovenië gebruiken

 • Marian B
  10 december 2020 at 11:52

  Zo’n rugzak is heel handig voor mee op reis te nemen. Ideaal voor wandeltochten inderdaad. Ik heb nog geen goede en stevige rugzak hiervoor dus deze is zeker welkom. Ik ga duimen!

 • Diana Beekhuizen
  10 december 2020 at 11:37

  Heerlijke stevige vakantietas voor overal heen

 • Nelly
  10 december 2020 at 09:47

  Als het weer kaan, heerlijk naar Noorwegen.

 • Carmen boeraeve
  10 december 2020 at 09:33

  Deze rugzak zou fantastisch zijn voor mijn vele wandelingen!

 • geertje Zan
  10 december 2020 at 08:38

  Deze alpine low rugtas zou ik heel goed kunnen gebruiken op ontdekkingstocht dichtbij huis. Want wat is Nederland mooi. En hopelijk in de toekomst ook voor weer mooie avonturen verder weg.

 • Berry
  10 december 2020 at 06:44

  Wauw wat n toffe rugzak.daar kun je mee thuis komen!! Maar dan wel na een stevige wandeling.lekker buiten in NL ..maar owh wat mis ik de bergen…

 • Jacqueline de Waal
  10 december 2020 at 06:35

  Fantastisch en heel erg praktisch ga voor de licht blauwe heel handig voor mee opreis

 • Diny Gijsberts
  10 december 2020 at 06:32

  Hopelijk volgend jaar op mijn reis Naar Oostenrijk !

 • Stefan Havermans
  10 december 2020 at 06:21

  We wonen dichtbij de Ardennen en nu de kids de deur uit zijn willen we deze winter daar mooie langlauftochten gaan maken. Met zo’n mooie daypack kan ik als pakezel fungeren om mijn liefste van een natje en droogje te voorzien!

 • Olivier
  10 december 2020 at 00:13

  Deze rugzak zou ideaal zijn wanneer ik mijn jaarlijkse trektochten weer kan doen in de Jura en de Alpen.

 • Mischa van den Bosch
  9 december 2020 at 23:27

  Een betere vraag is, waarvoor niet. Zo’n mooie, verantwoorde, multifunctionele rugzak zou ik zowel gebruiken voor de dagelijkse tripjes naar de sportschool, dagjes weg als bij wandelijngen in binnen en buitenland

 • Robbe Boyen
  9 december 2020 at 22:07

  Oooh deze rugzak zou ideaal van pas komen om mijn klimspullen in op te bergen voor wanneer de klimzalen terug open gaan !

 • Jeroen François
  9 december 2020 at 21:58

  Perfecte vervanging voor mijn Deuter rugzak die ons de afgelopen 19 jaar, door weer en wind, vergezelde op vele kleine en grote avonturen, van het bos dichtbij tot hoge bergen in verre landen. De Lowe Alpine zou de ideale rugzak zijn voor onze komende avonturen!!

 • Aniek Room
  9 december 2020 at 20:33

  Dit lijkt me een super praktische tas! Heel tof dat ie zo duurzaam is en een traditioneel ontwerp. Ik zou hem onder andere gaan gebruiken voor de vele mooie wandelingen die nog gaan komen over het Pieterpad 🙂

 • Aline Kardux
  9 december 2020 at 20:26

  Toffe actie! Ik zou deze rugzak gebruiken tijdens mijn rondreis in Peru. De rugzak gaat mee naar onder andere de rainbow mountain, laguna 69 en natuurlijk de Machu Picchu!

 • Miriam Buis
  9 december 2020 at 20:21

  Hij gaat gebruikt worden op de vele dagwandelingen die we maken, boterhammetje, drankje en wat lekkers voor onderweg.
  Ook voor de regenpakken, want die gaan ook vaak mee.

  • Rani De Wilde
   9 december 2020 at 23:37

   Ik wil heel graag eens een Grote Routepad stappen. De Pioneer 26 rugzak van Lowe Alpine zou hierbij perfect van pas komen.

 • Jean-Pierre
  9 december 2020 at 20:21

  mijn wandel door de wereld volmaken met deze tas op mijn rug en spullen om de dagen door te komen erin.

 • Katrien Adams
  9 december 2020 at 19:54

  wij willen de ninglinspo nog eens bewandelen, met picknick en op tijd en stond eens een dammetje bouwen.

 • Machteld+Geltink
  9 december 2020 at 19:20

  Waar ik de mooie rugzak ga gebruiken? Bij de eerst volgende wandelvakantie waar dat ook maar plaats vind. Ik heb hier zo’n zin in!

 • Godefrieda
  9 december 2020 at 19:19

  Oh zou super zijn voor mijn man. Als het allemaal kan hoopt hij volgend jaar naar Slovenië te gaan om daar te gaan wandelen. Dan heeft hij wel een stevige rugzak nodig.

 • Melisa
  9 december 2020 at 19:00

  🥾🎒🌳⛺️

 • Susanne
  9 december 2020 at 18:54

  Super gave actie. Ik ga hem gebuiken tijdens de volgende vakantie…… wanneer een waarheen hangt af van de corona crisis.

 • Alyt van der Heide
  9 december 2020 at 18:50

  Zodra het weer kan op vakantie en dan gaat de rugtas mee. Voor de wandelingen in de natuur, de uitjes naar de steden of themaparken.
  En voor thuis kan ik ‘m gebruiken voor de sportschool.

 • Annette
  9 december 2020 at 18:33

  👍 Top aktie lijkt me heerlijk voor de vakantie om ermee te trekken als extra tas!

 • Lisanne van Lenthe
  9 december 2020 at 18:26

  Deze rugzak zou super zijn om te winnen. Afgelopen voorjaar kon mijn rondreis met mijn vriend door Schotland niet doorgaan. Wanneer dit hopelijk snel wel weer kan zou deze rugzak heel erg van pas komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.