Bergans of Norway heeft de volgende generatie outdoorkleding gelanceerd. De serie Rabot V2 outdoorkleding is lichter, stijlvoller en duurzamer dan ooit. Het concept en thema achter de collectie is onveranderd: je moet het hele jaar door buiten kunnen zijn om de natuur te kunnen ervaren, bij alle weersomstandigheden. Rabot V2 heeft een strakkere pasvorm, is nog compacter en geeft je maximale ventilatie voor gebruik bij inspannende activiteiten. Deze outdoorkleding werkt het beste als je je kleedt volgens het meerlagenprincipe. Rabot V2 is zeer technische kleding en biedt een hoog draagcomfort.

De ontwerpers van Bergans hebben zoals altijd gekozen voor de meest duurzame materialen, zonder concessies te doen aan kwaliteit of prestatie. Echt kleding voor jou als lezer van Mountainreporters.

Doe nu mee met de fotowedstrijd en win een Rabot V2 jack van Bergans

Deze zomer kun je dit geweldige outdoorjack (voor mannen of vrouwen) winnen in onze traditionele reisfotowedstrijd. De winnaar mag zelf kiezen of hij/zij het dames- of herenjack wil ontvangen en ik welke kleur(en). De winkeladviesprijs van het Bergans Rabot V2 jack is € 450.

Upload je mooiste reisfoto met als thema ‘puur natuur’ en laat je familie en vrienden stemmen op jouw foto. Op deze manier kun je zorgen dat jouw foto in de top 10 beland. Onze Mountainreporters jury zal uiteindelijk de mooiste foto kiezen uit de tien foto’s met de meeste stemmen. Bekijk hier alvast de foto’s met de meeste stemmen tot nu toe.

Zo doe mee met de fotowedstrijd

Klik hieronder op de “Upload” knop. Geef je foto een naam bij “Titel van de foto” en voeg je e-mailadres toe (dan kunnen we je berichten als je hebt gewonnen). Onder “Selecteer je foto” klik je op “kies bestand” en selecteer je de foto op je computer. Tot slot klik je op “Upload”. Onze redactie zal je foto beoordelen voordat deze online gaat.

Je foto mag niet groter zijn dan 4MB, maar we verzoeken je foto’s te uploaden met bestandsformaat kleiner dan 1MB. Op die manier wordt de pagina niet vertraagd. Je kunt met maximaal drie foto’s meedoen en deze kun je, als je ze dezelfde titel wil geven, in éénmaal uploaden hieronder. Als je foto’s elk een andere titel wil geven zul je ze een voor een moeten uploaden.

Zie je je foto’s niet gelijk? Misschien moet je dan de pagina een keer verversen. Roep al je vrienden en familie op om op jouw foto’s te stemmen. Zo vergroot je je kansen om te winnen. Succes!

Je kunt alleen deelnemen met foto’s die je zelf hebt gemaakt. Een jury bestaande uit redacteuren van Mountainreporters zal de winnaar kiezen uit de tien foto’s met de meeste stemmen. De winnaar van deze fotowedstrijd ontvangt na afloop een mail van ons. Zorg dus dat het meegestuurde mailadres klopt.

Deze fotowedstrijd heeft een looptijd tot 16 juli 2022 en bij deelname ga je akkoord met onze actievoorwaarden.

Bekijk hier de hele outdoor-collectie van Bergans of Norway

3 Reactie op “Win een jack van Bergans in onze reisfotowedstrijd”

 • T.Hellegers
  14 juni 2022 at 17:53

  winnen het mannen jack van Bergans in maat XXL.

 • Monica lamein
  12 juni 2022 at 08:35

  Dochter van 11 jaar wilde graag trainen in de bergen. We hebben er een heerlijke weekend van gemaakt.

  In weer en in wind zal dit een perfecte jas zijn voor een ouder die altijd mee gaat met de trainingen en wedstrijden van wielrennen en Atb.

 • Daniël - Rita Vereecken - Cavynt
  3 juni 2022 at 02:57

  graag een vest , maat xxl , oranje rode kleur , wij zijn aan de kust , aan het uitwaaien met vrienden uit Antwerpen , genieten daar , vest zou goed van paskomen , voor de wind en regen soms , leve de papa’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.