Win een Royal Robbins outdoortrui met bescherming tegen insecten!

Door Edwin Hagenouw

De Bug Barrier Collectie met Insect Shield® van het outdoormerk Royal Robbins biedt een onzichtbare, geurloze, langdurig effectieve en veilige bescherming tegen insectenbeten. Hiermee voorkom je beten van onder andere muggen en teken, die gevaarlijke ziektes zoals Malaria, Zika, Lyme en Dengue kunnen overbrengen.


InsectShield is het insectenwerende beschermingsmiddel Permethrin en de gepatenteerde manier om dit op weefsels aan te brengen. Deze combinatie verstoort het zenuwsysteem van insecten waardoor ze niet bijten. InsectShield werkt even effectief als het gebruik van Deet op de onbeschermde huid. De Bug Barrier™ collectie van Royal Robbins biedt een effectieve bescherming tot wel zeventig wasbeurten.

MEN’S BUG BARRIER TECH TRAVEL LONG SLEEVE II

Deze trui van zachte, comfortabele polyester jersey droogt snel, ademt en voert vocht snel af. Insect Shield® weert muggen, teken en andere insecten af die ziektes kunnen overbrengen. De standaardpasvorm staat garant voor comfort en vrijheid. De adviesprijs van de Men’s Bug Barrier Tech Travel Long Sleeve II is €64,95.

Klimaatcompensatie door Royal Robbins

Royal Robbins zet zich in om de uitstoot waar mogelijk te verminderen en werken samen met partners die zich bewust zijn van hun ecologische voetafdruk. Als onderdeel van hun duurzame betrokkenheid compenseren ze de onvermijdelijke CO2-uitstoot van transport, reizen, woon-werkverkeer, energieverbruik en evenementen door middel van investeringen in Gold Standard-projecten.

Door te investeren in deze projecten kunnen ze er zeker van zijn dat de compensatieprojecten die worden gefinancierd milieu-integriteit hebben en duurzame ontwikkeling ondersteunen.

Hoe kun jij deze trui met Insect Shield® winnen?

Royal Robbins en Mountainreporters bieden je nu de kans deze Men’s Bug Barrier Tech Travel Long Sleeve II te winnen. Om kans te maken op dit heerlijk warme vest hoef je alleen maar de onderstaande stappen te doorlopen. Deze win-actie loopt tot 1 juli 2021. Daarna maken we de winnaar bekend op onze website en/of social media.

 1. Like onze Facebookpagina: Facebook.com/Mountainreporters
 2. Schrijf je in voor de Mountainreporters Nieuwsbrief: klik hier 
 3. Deel dit bericht op je eigen Facebookpagina: klik hier
Mug barrier

Ben je al eerder aangemeld voor onze nieuwsbrief en like je ook al onze Facebookpagina? Dan hoef je alleen nog maar dit artikel te delen op je eigen Facebookpagina. Zo makkelijk was winnen nog nooit!


Bekijk hier de collectie van Royal Robbins voor vrouwen en mannen


4 Reactie op “Win een Royal Robbins outdoortrui met bescherming tegen insecten!”

 • Annemie Cornelis
  30 juni 2021 at 12:04

  Super waag graag een kansje

 • Vandecasteele Linda
  30 juni 2021 at 10:44

  wauw wat een prachtige winactie , ik waag graag mijn kans voor deze prachtige trui voor mijn lief ventje , fingers crossed , i liked & shared

 • Patrick Mertens
  30 juni 2021 at 01:32

  Doe heel graag mee

 • Anja Vermeulen
  14 juni 2021 at 10:22

  het zou een geweldige trui voor mijn zoon zijn want die word altijd door muggen gestoken. daarom zou ik hem graag willen winnen maat l

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.