ADVERTENTIENKBV
Advertentie
Tenerife is partner van Mountainreporters. Ook partner worden? Kijk op Samenwerken

Zo nu en dan blader ik door mijn fotoboeken om nog eens na te genieten van mijn vele reizen die ik gemaakt heb. Vanmorgen kwam ik een foto tegen van mijn eenmalige maar geweldige ervaring ” Deltavliegen in Rio de Janeiro”.

Je hebt een prachtig uitzicht over de Copacabana, Corcovado en de Suikerberg

Zo vrij als een vogel…

Ik (Natasja) heb dit gedaan in het door rotsen omgeven Sao Conrado in Rio de Janeiro. Je hebt hier de mogelijkheid om je zo vrij te voelen als een vogel met een heerlijke tropisch bries van zee in je gezicht. Het mooie is dat je tijdens het deltavliegen ook nog kunt genieten van het gebergte om je heen de Tijuca National Forest met onder andere de Pedra da Gávea, Pedra Bonita en Cochrane.

Deltavliegen Rio
Mountainreporter Natasja ” zo vrij als een vogel”

Even spannend, maar dan….

De “take off” is spannend maar kort, een sprint van 7 stappen en je hangt al airborne! Het gevoel van angst verdwijnt snel en er komt een heerlijk gevoel van rust en vrijheid over je heen.

Je hebt een prachtig uitzicht over de Copacabana, Corcovado en de Suikerberg en na een vrijwel geruisloze landing sta je met je voetjes op het strand.

Wil je zelf ook eens deltavliegen in Rio de Janeiro? Er zijn diverse mogelijkheden. Kijk maar eens op de site van Rio Hanggliding, daar vind je veel informatie (en antwoord op de vragen die je ongetwijfeld hebt)

Lees ook:

Advertentie

Doe ook mee met de Week van de Bergsport. Klik hier voor meer informatie!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.