Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Kijk, dit is dus zo’n product waar waarschijnlijk veel mannenharten sneller van gaan kloppen..en misschien ook wel de harten van een aantal stoere vrouwen.

Indiegogo
Gaan ook vrouwenharten sneller kloppen van de TRACK 1?

De TRACK 1 is een gemotoriseerd board met een ingenieus aandrijfsysteem waardoor deze uitermate geschikt is voor tochten op een ruige ondergrond of op de sneeuw. Sturen doe je door het verplaatsen van je lichaamsgewicht in de gewenste richting. Net zoals op een skate-, surf- of snowboard dus.

gadget
De TRACK 1 – Wij stappen graag aan boord. En jij?

De actieradius van deze heerlijke gadget bedraagt maximaal 24 kilometer en binnen drie uur is de batterij weer opgeladen. Wij zeggen: doe ons er maar een om lekker mee buiten te spelen.

Nu bestellen met 33% korting

Op dit moment doorloopt de TRACK 1 het Indiegogo traject om geld bij elkaar te sprokkelen, zodat het product in november van dit jaar op de markt kan verschijnen. Via Indiegogo kun je deze ultieme gadget nu aanschaffen met een scherpe korting van maar liefst 33% en kun je al vanaf $ 1990 een TRACK 1 in huis halen.


Lees hier meer over de vetste outdoor gear & gadgets


klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer