Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Tamar’s Update uit Zweeds Lapland

Door Tamar Valkenier

Hier nog wat mooie fotos van een tocht in Muddus National Park in Zweeds Lapland. We maakten een tocht van Abisko naar Nikkaluokta. De eerste twee dagen liepen we op de Kungsleden en hoewel de bergen spectaculair zijn, was het me een beetje te druk en zijn we de Vistas vallei ingedoken. Wat een heerlijke ervaring, daar kwamen we vier dagen niemand tegen.

Alleen in de natuur, met elanden, rendieren, sneeuwhoenen en sporen van een veelvraat die we vijftien kilometer hebben kunnen volgen. Deze week begint mijn laatste expeditie hier voor dit seizoen. Van Nikkaluokta tot Kvikjok door verlaten valleien.

FULLTIME AVONTURIER op een kameel

Daarna kom ik naar Nederland voor de promotie van mijn boek FULLTIME AVONTURIER. Ik heb gisteren een kameel gekocht. Die laad ik vol met boeken en ga zo het land door. Iedereen die me wil ontmoeten, een stukje gras heeft waar mijn kameel kan staan en/of een gesigneerd exemplaar wilt ontvangen moet maar even m’n Facebookpagina in de gaten houden…


Mijn boek kun je hier bestellen: Fulltime Avonturier


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Verken het prachtige Zweden met Nordic

Zweden bestaat voornamelijk uit uitgestrekte bossen en tal van meren, maar verrast nabij de Noorse grens ook met hoogvlaktes en canyons. De Zweedse gezelligheid is echter nooit weg te denken. Dit is werkelijk een land van levensgenieters: bruisende steden, gezellige dorpen, gastronomie, design en unieke accommodaties. Zweden is een geweldige reisbestemming in elk seizoen!

Lees meer

Wandelen door de Balkan

Avontuurlijke wandelreis door de Balkan

Beleef de Balkan Trail tijdens de 12-daagse wandelreis van Better Places. Trek met een klein groepje, een Nederlandse reisbegeleider en lokale berggids door het adembenemende berglandschap van Albanië en Montenegro. Bekijk de reis

Voigt Travel

Ontdek de nazomer in het Hoge Noorden

Ervaar de prachtige herfstkleuren – of “Ruska”, in de Lapse natuur. Aanschouw het noorderlicht. Geniet van rust, ruimte en adembenemende natuur die met geen woorden is te beschrijven.

Lees meer