Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

VIDEO: 8 daagse wandeltocht IJsland

Door André de Jel | 5 april 2020

Lieve mensen, op dit moment is er veel donker Covid-19 nieuws. Begrijpelijk. We kennen allemaal wel iemand die het heeft. Vandaar dat we iets leuks en positief willen doen. Een 8 daagse wandeltocht op IJsland! Als je wilt nemen we je vanavond mee op een vrolijk wandelavontuur. Om 20.00 uur wordt deze hike via de volgende link uitgezonden.

Mocht je ooit naar IJsland willen en de Laugavegur, Fimmforduhals of de Hellismannaleid hikes willen doen, dan is dit het goede moment om alvast online een leuke impressie te krijgen. We hebben er namelijk één 8 daagse wandeltocht van gemaakt en doen ze achter elkaar.

Op de Laugavegur trail
Kamperen op de Laugavegur trail. Copyright Friendlyhiker.com

Liefs, Lian en André de Jel (The Friendly Hikers)


PS. de film zal na de uitzending online blijven staan. En mocht je je vervelen, er staan nog veel meer toffe wandelfilms op ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCCpAuD3PSbbIZ11ExbwWEzg


On top of the world!
On top of the world! Copyright friendlyhiker.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Verken het prachtige Zweden met Nordic

Zweden bestaat voornamelijk uit uitgestrekte bossen en tal van meren, maar verrast nabij de Noorse grens ook met hoogvlaktes en canyons. De Zweedse gezelligheid is echter nooit weg te denken. Dit is werkelijk een land van levensgenieters: bruisende steden, gezellige dorpen, gastronomie, design en unieke accommodaties. Zweden is een geweldige reisbestemming in elk seizoen!

Lees meer

Wandelen door de Balkan

Avontuurlijke wandelreis door de Balkan

Beleef de Balkan Trail tijdens de 12-daagse wandelreis van Better Places. Trek met een klein groepje, een Nederlandse reisbegeleider en lokale berggids door het adembenemende berglandschap van Albanië en Montenegro. Bekijk de reis

Voigt Travel

Ontdek de nazomer in het Hoge Noorden

Ervaar de prachtige herfstkleuren – of “Ruska”, in de Lapse natuur. Aanschouw het noorderlicht. Geniet van rust, ruimte en adembenemende natuur die met geen woorden is te beschrijven.

Lees meer