ADVERTENTIE

Klik hier voor de mooiste bergwandelingen en huttentochten in Oostenrijk

 

De gaafste outdoor Airbnb accommodatie in LA

Door: Edwin Hagenouw

Ga je binnenkort naar het westen van de Verenigde Staten, dan moet je echt even kijken naar deze ultieme slaapplek in de buurt van Los Angeles. Wij zijn onder de indruk, en dan met name van de locatie en het ongeëvenaarde uitzicht op de ongerepte Santa Monica-bergen die uitlopen in de Stille Oceaan. Terwijl dat lekkere tweepersoonsbed en het gezellige oversized terras er ook mogen zijn natuurlijk.

Malibu Dream Airstream
Queensize bed in de Malibu Dream Airstream. Credits: Airbnb

De accommodatie is geschikt voor drie personen en heeft een keukentje en een badkamer.

GELIEVE DEZE AANBIEDING NIET TE BOEKEN als je bang bent voor de natuur of dieren. Begrijp dat je omringd bent door volledig ongerepte natuur. Het is zeer waarschijnlijk dat u coyotes, uilen, zeehonden en konijnen zult horen (of zien). Er zijn muizen in het Santa Monica-gebergte. Ongeveer een keer per maand zal een gast klagen dat ze een muis hebben gezien.

Malibu Dream Airstream. Credits: Airbnb
Malibu Dream Airstream. Credits: Airbnb
Los Angeles
De gaafste slaapplek van LA. Credits: Airbnb

En oh ja, deze luxe camper heeft een vanaf huurprijs van € 521,- per nacht. Meer informatie vind je op Airbnb.com

Reizen naar Amerika? Dan heb je een ESTA nodig!

Het Amerikaanse Visa Waiver Program staat inwoners uit 38 landen toe om zonder visum naar de Verenigde Staten te reizen voor zaken of toerisme. Dat geldt ook voor reizigers uit Nederland en België.

ESTA staat voor ‘Electronic System for Travel Authorisation’. Dit is een geautomatiseerd systeem dat wordt ingezet om te bepalen of het voor reizigers die onder het Visa Waiver Program vallen is toegestaan naar Amerika te reizen. Een ESTA is twee jaar geldig vanaf afgifte, of tot de verloopdatum van uw paspoort wanneer dit eerder is. Sinds 12 januari 2009 ben je verplicht over een ESTA te beschikken wanneer je naar Amerika reist. Lees hier meer over ESTA USA en hoe je deze online kunt aanvragen.

Let op: Luchtvaartmaatschappijen mogen je niet meenemen als je geen geldige ESTA (of visum) hebt.

Met een ESTA mag je per reis maximaal 90 dagen in Amerika verblijven. Je dient wel altijd in het bezit te zijn van een geldig reispaspoort. Wanneer je op zeer korte termijn vertrekt kunt je een een ESTA aanvragen via Visum Amerika

Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.