Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Dit is de winnaar van de slaapzak van Bergans of Norway

Door Edwin Hagenouw

In de afgelopen weken maakte je kans op een Rabot Down slaapzak van Bergans of Norway. Deze win-actie is tot stand gekomen in een samenwerking met onze partners Surviking en Bergans.

Deze slaapzak is een ideale drie-seizoenen-slaapzak voor meerdaagse trektochten. Gevuld met verantwoord ganzendons heeft deze slaapzak een ideale gewicht/comfort ratio. Uiteraard zit er ook een compressiezak bij om de slaapzak compact op te bergen in je rugzak. De Rabot Down 450 heeft een adviesprijs van € 300.

Copryright: Bergans of Norway. Dit is geen foto van de winnaar 🙂

Vanochtend vond de loting plaats en hebben we de winnaar op de hoogte gebracht. Wij Bas Ooteman heel veel mooie outdoor-avonturen toe in zijn nieuwe slaapzak.

Bekijk hier de hiking- en trektochten van Surviking.


Doe ook mee met de andere win-acties op Mountainreporters


klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Bergsportdag

Je vakantie start op de Bergsportdag

Deze zomer naar de bergen? Kom dan naar de Bergsportdag, 17 maart in het NBC Nieuwegein. Een dag met een uitgebreid programma vol inspirerende sprekers en lezingen, leerzame workshops, de mooiste hikes en het nieuwste materiaal. Dé perfecte voorbereiding voor jouw volgende avontuur. Lees meer