Dit is de winnares van WONDERLUST

Door Edwin Hagenouw

Wonderlust is een geweldig travel journal voor de actieve reiziger die zijn ervaringen op een mooie manier wil toevertrouwen aan papier. Reizen is volgens ons verdiepen in een andere cultuur, genieten van andere uitzichten dan je gewend bent, nieuwe dingen ontdekken, tot rust komen en tot jezelf komen. Of, zoals Merel Stegeman, auteur van het inspirerende reisjournal ‘Wonderlust’ het zo mooi verwoordt: “Op de terugreis is je rugzak dus nog gevulder doordat je niet alleen de wonderlijke wereld om je heen, maar ook je eigen wonderlijke wereld beter hebt leren kennen.”

Zij gaat het boek schenken aan haar vriendin Ria Feenstra die de Santiago de Compostella gaat wandelen

Lezers van Mountainreporters maakten de afgelopen twee weken kans op een gratis exemplaar van dit leuke reis journaal. Vandaag kon ik de gelukkig winnares mailen dat zij Wonderlust kan meenemen op haar volgende reizen. De winnares is Ina Boezen. Zij gaat het boek schenken aan haar vriendin Ria Feenstra die de Santiago de Compostella gaat wandelen. Wij wensen haar super veel plezier met Wonderlust en vooral tijdens de prachtige reiservaringen die ze gaat meemaken.


Ook een keer meedoen aan onze win-acties? Kijk dan hier wat je nu kunt winnen!


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer