klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Dit is de winnares van WONDERLUST

Door Edwin Hagenouw

Wonderlust is een geweldig travel journal voor de actieve reiziger die zijn ervaringen op een mooie manier wil toevertrouwen aan papier. Reizen is volgens ons verdiepen in een andere cultuur, genieten van andere uitzichten dan je gewend bent, nieuwe dingen ontdekken, tot rust komen en tot jezelf komen. Of, zoals Merel Stegeman, auteur van het inspirerende reisjournal ‘Wonderlust’ het zo mooi verwoordt: “Op de terugreis is je rugzak dus nog gevulder doordat je niet alleen de wonderlijke wereld om je heen, maar ook je eigen wonderlijke wereld beter hebt leren kennen.”

Zij gaat het boek schenken aan haar vriendin Ria Feenstra die de Santiago de Compostella gaat wandelen

Lezers van Mountainreporters maakten de afgelopen twee weken kans op een gratis exemplaar van dit leuke reis journaal. Vandaag kon ik de gelukkig winnares mailen dat zij Wonderlust kan meenemen op haar volgende reizen. De winnares is Ina Boezen. Zij gaat het boek schenken aan haar vriendin Ria Feenstra die de Santiago de Compostella gaat wandelen. Wij wensen haar super veel plezier met Wonderlust en vooral tijdens de prachtige reiservaringen die ze gaat meemaken.


Ook een keer meedoen aan onze win-acties? Kijk dan hier wat je nu kunt winnen!


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Canary Hiking

Eilandavontuur te voet: verken La Gomera en El Hierro

Canary Hiking nodigt je uit om de verborgen juweeltjes van de Canarische Eilanden te ontdekken tijdens onze onvergetelijke trektocht door La Gomera en El Hierro. Maak je klaar om te wandelen, met onze deskundige gidsen, door ongerepte bossen, langs adembenemende kliffen en historisch charmante dorpjes. Lees meer