Braces en meer op Podobrace.nlPodobrace

De lente hangt in de lucht, we hebben de bijna Siberische kou achter ons gelaten. Dan begint het alweer snel te kriebelen om je te gaan oriënteren op het komende kampeerseizoen. Voordat je je kampeerspullen van zolder haalt nodig ik je uit om dit artikeltje te lezen over de eerste drijvende tent ter wereld.

Het is een opblaasbaar vlot bestaande uit drie luchtcompartimenten

Het bedrijf Smithfly heeft namelijk iets heel moois op de markt gebracht waar je misschien wel heel enthousiast van wordt. Het gaat om de Shoal Tent, het is een opblaasbaar vlot wat bestaat uit drie luchtcompartimenten. De vloer van de tent en je bed wordt gevormd door twee van de luchtcompartimenten. Het derde compartiment wordt gebruikt voor de bovenkant van de tent.

Shoal Tent
Drijvend kamperen in de Shoal Tent (foto: Smithfly)

Geen tentstokken nodig

En wat heerlijk dat je je tentstokken gewoon thuis kan laten! Door middel van een handmatige voetpomp blaas je de tent op en reizen maar. Alles is natuurlijk super waterdicht en het tentdoek is extra zwaar zodat je bestand bent tegen regen en harde windvlagen op het water. Toppunt van vrijheid of is dit het niet helemaal voor jou?

Kijk voor meer informatie op de website van Smitfly. De Shoal Tent weegt 23 kilo en kost ongeveer 1.269 euro.

Hoofdfoto: Pixabay

 

 

advertentieSpanje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here