Noorwegen is zonder enige twijfel één van de mooiste landen ter wereld. Het land staat vooral bekend om de uitbundige schoonheid en rauwheid van haar natuur. Zodra we in Noorwegen aankwamen werden we verrast door de enorme fjorden, watervallen, bossen en bergen. Afgelopen week startten mijn reisgenoot Huud en ik met The Norway Trail van Travelbase. Deze trektocht loopt dwars door het mooiste nationale park van Noorwegen.

De afgelopen week wandelden we over de grootste en mooiste hoogvlakte van Europa, de Hardangervidda. De eindeloosheid van het landschap liet ons bijna sprakeloos achterlaten. Wat voelen we ons klein ten opzichte van de uitgestrekte vlaktes en indrukwekkende bergen. Het weer werkte mee, de zon begeleide ons tijdens onze wandelingen en de natuur toonde zich in al haar schoonheid.

Wat geniet ik van al die dagen zonder internet en zonder moderne beschaving. Het leven is intens, zo dicht bij de natuur. De dagen zijn lang, maar wat slapen we lekker in onze tentjes op onbeschrijfelijk mooie plekken. Binnenkort lees je een uitgebreid reisverslag op Mountainreporters, maar nu neem ik je mee op onze droomreis met een paar foto’s (onbewerkt en ruw) van deze uitzonderlijk mooie hike.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid bij volgende edities van de Norway Trail op thenorwaytrail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.