ADVERTENTIE

FOTOWEDSTRIJD ZOMER 2021 | Win een stoere outdoor-bbq van Campingaz

Door Edwin Hagenouw 

De zomer van 2021 lijkt een zomer van open grenzen en herwonnen vrijheden te gaan worden. Veel van onze lezers en reporters hebben alweer mooie reizen gemaakt en in ieder geval een nieuwe reisbestemming uitgezocht. Zoals je mag verwachten van outdoorliefhebbers zijn wandel-, fiets- en kampeerreizen buitengewoon populair. Ook bij mensen die normaal gesproken kiezen voor een citytrip of strandvakantie. Hopelijk blijft deze trend en zullen steeds meer landgenoten ervaren hoeveel energie een vakantie in de natuur geeft.

De Attitude2go van Campingaz

Natuurlijk is het belangrijk om ook op reis lekker te eten. En daarom heeft Campingaz de Attitude2go ontwikkeld. Deze stoere gas-barbecue geeft ultiem barbecuegenot voor iedereen die flexibel wil blijven. Deze tafelbarbecue combineert een strakke styling met de nieuwste technologie, alles in een compact, draagbaar pakket.

Dankzij de krachtige roestvrijstalen branders profiteer je van een perfecte gellijkmatige warmteverdeling, zo ontworpen dat je zorgeloos kan barbecueën. De branderbescherming is geïntegreerd in de gietijzeren roosters, zodat de beschermende laag onder het grilloppervlak wegvalt. Er kunnen zich zo geen heet vet en sappen verzamelen die gevaarlijke vlammen veroorzaken in de vuurbak.

winactie CampingazHet gietijzeren grilloppervlak van de lichte, maar krachtige barbecue is groot genoeg om maaltijden voor maximaal zes personen te bereiden. De Attitude 2go is ook geschikt voor gebruik op balkons of picknicks in de buurt. Maar tijdens lange kampeertrips in binnen- of buitenland merk je het grote plezier van deze geweldige barbecue.

Win deze stoere reisbarbecue!

Als lezer van Mountainreporter kun jij de Campingaz Attitude2go winnen. Doe mee met onze fotowedstrijd en maak kans op deze stoere bbq. Misschien win jij met je mooiste reisfoto.


JE KUNT ALLEEN MEEDOEN MET FOTO’S DIE JE ZELF HEBT GEMAAKT TIJDENS SHORT-TRIPS EN REIZEN IN BINNEN- EN BUITENLAND. HET MAAKT NIET UIT WANNEER JE DE FOTO(‘S) HEBT GEMAAKT. 


MEEDOEN KON T/M 15 AUGUSTUS 2021. DEZE FOTOWEDSTRIJD IS ONDERTUSSEN AFGELOPEN. DE WINNAAR VAN DE ATTITUDE2GO IS DESIRÉE BROEKMAN.


 


Lees hier alle reisverhalen van Mountainreporters


 

7 REACTIES

  1. Hey? is de wedstrijd voortijdig beeindigd? Ik kreeg al mensen die niet meer konden stemmen.
    Kan het zijn dat er een issue is op de pagina?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.