ADVERTENTIE

FOTOWEDSTRIJD ZOMER 2021 | Win een stoere outdoor-bbq van Campingaz

Door Edwin Hagenouw 

De zomer van 2021 lijkt een zomer van open grenzen en herwonnen vrijheden te gaan worden. Veel van onze lezers en reporters hebben alweer mooie reizen gemaakt en in ieder geval een nieuwe reisbestemming uitgezocht. Zoals je mag verwachten van outdoorliefhebbers zijn wandel-, fiets- en kampeerreizen buitengewoon populair. Ook bij mensen die normaal gesproken kiezen voor een citytrip of strandvakantie. Hopelijk blijft deze trend en zullen steeds meer landgenoten ervaren hoeveel energie een vakantie in de natuur geeft.

De Attitude2go van Campingaz

Natuurlijk is het belangrijk om ook op reis lekker te eten. En daarom heeft Campingaz de Attitude2go ontwikkeld. Deze stoere gas-barbecue geeft ultiem barbecuegenot voor iedereen die flexibel wil blijven. Deze tafelbarbecue combineert een strakke styling met de nieuwste technologie, alles in een compact, draagbaar pakket.

Dankzij de krachtige roestvrijstalen branders profiteer je van een perfecte gellijkmatige warmteverdeling, zo ontworpen dat je zorgeloos kan barbecueën. De branderbescherming is geïntegreerd in de gietijzeren roosters, zodat de beschermende laag onder het grilloppervlak wegvalt. Er kunnen zich zo geen heet vet en sappen verzamelen die gevaarlijke vlammen veroorzaken in de vuurbak.

winactie CampingazHet gietijzeren grilloppervlak van de lichte, maar krachtige barbecue is groot genoeg om maaltijden voor maximaal zes personen te bereiden. De Attitude 2go is ook geschikt voor gebruik op balkons of picknicks in de buurt. Maar tijdens lange kampeertrips in binnen- of buitenland merk je het grote plezier van deze geweldige barbecue.

Win deze stoere reisbarbecue!

Als lezer van Mountainreporter kun jij de Campingaz Attitude2go winnen. Doe mee met onze fotowedstrijd en maak kans op deze stoere bbq. Misschien win jij met je mooiste reisfoto.

Hoe voeg ik mijn foto’s toe?

Klik hieronder op de “Upload” knop. Geef je foto een naam bij “Titel van de foto” en voeg je e-mailadres toe (dan kunnen we je berichten als je hebt gewonnen). Onder “Selecteer je foto” klik je op “kies bestand” en selecteer je de foto op je computer. Tot slot klik je op “Upload”. Onze redactie zal je foto beoordelen voordat deze online gaat.

Je foto mag niet groter zijn dan 4MB, maar we verzoeken je foto’s te uploaden met bestandsformaat kleiner dan 1MB, om de website niet te vertragen. Je kunt met maximaal drie foto’s meedoen.

Zie je je foto’s niet gelijk? Misschien moet je dan de pagina een keer verversen. Natuurlijk mag je al je vrienden en familie oproepen om op jouw mooiste foto te stemmen. Zo vergroot je je kansen om te winnen. Succes!


JE KUNT ALLEEN MEEDOEN MET FOTO’S DIE JE ZELF HEBT GEMAAKT TIJDENS SHORT-TRIPS EN REIZEN IN BINNEN- EN BUITENLAND. HET MAAKT NIET UIT WANNEER JE DE FOTO(‘S) HEBT GEMAAKT. 


MEEDOEN KAN T/M 15 AUGUSTUS 2021. STEMMEN KAN T/M 17 AUGUSTUS 2021.


Hoe stem ik?

Klik op de afbeeldingen om ze in volle grootte te zien. Je geef je favoriete foto(‘s) een stem door op het hartje te klikken. Deel je foto ook op Facebook, Pinterest en Twitter, zodat je vrienden ook mee kunnen stemmen en je een grotere kans heeft om te winnen. De jury, bestaande uit redacteuren van Mountainreporters, selecteert de winnaar uit de tien foto’s met de meeste stemmen.

PS. Je kunt elke dag opnieuw stemmen op je favoriete drie foto’s.

  • Alle foto's
  • Upload
  • Filter op:
Scherenkust van Bohuslän
Aantal stemmen:  22
0647723589
Aantal stemmen:  1
Bergtoppen bereikt
Aantal stemmen:  1
Bergtoppen bereikt
Aantal stemmen:  1
Bergtoppen bereikt
Aantal stemmen:  20
Alpen 2020
Aantal stemmen:  4
Alpen 2020
Aantal stemmen:  5
Alpen 2020
Aantal stemmen:  3
Genieten aan de vijver
Aantal stemmen:  1
Genieten aan de vijver
Aantal stemmen:  0
Sound of silence
Aantal stemmen:  0
Sound of silence
Aantal stemmen:  2
Alpenglow Churfirsten
Aantal stemmen:  37
A beeyoutiful life
Aantal stemmen:  2
Cathedral cove sunset
Aantal stemmen:  2
Fairy Pools, Schotland
Aantal stemmen:  1
Fairy Pools, Schotland
Aantal stemmen:  1
Lekker naar buiten
Aantal stemmen:  2
Lekker naar buiten
Aantal stemmen:  1
Lekker naar buiten
Aantal stemmen:  2
Engeland - Seven sisters 2018
Aantal stemmen:  137
Fjord.noorwegen
Aantal stemmen:  3
Contrast
Aantal stemmen:  5
Contrast
Aantal stemmen:  4
Contrast
Aantal stemmen:  7
Pyreneeën 2019
Aantal stemmen:  27
Uitzicht om bij weg te dromen
Aantal stemmen:  1

Lees hier alle reisverhalen van Mountainreporters


 

3 REACTIES

  1. Hey? is de wedstrijd voortijdig beeindigd? Ik kreeg al mensen die niet meer konden stemmen.
    Kan het zijn dat er een issue is op de pagina?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.