Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Word jij ook ingehaald door je agenda?

Wanneer werk je eigenlijk áán je onderneming? Wanneer pak je de tijd om van een afstandje naar je onderneming te kijken, te evalueren en te plannen? Voor veel ondernemers geldt dat ze wel de intentie hebben om tijd vrij te maken. Ze worden alleen steeds ingehaald door de afspraken in hun agenda.

Het werk gaat altijd door, focus is vaak ver te zoeken.

En zo zijn er meer klussen die soms blijven liggen. Je blog bijvoorbeeld, de nieuwsbrief die al in geen maanden is verschenen, de website die hard aan een update toe is. Het ontbreekt je aan tijd, rust en inspiratie: focus dus. Die focus vind je weer tijdens de inspiratiereis voor ondernemers

Het ontbreekt je aan tijd, rust en inspiratie: focus dus!

Een afgelegen locatie in het noorden van Albanië

We verblijven op een afgelegen locatie in het noorden van Albanië. Je bent dus echt weg uit je dagelijkse beslommeringen. En ook nog eens weg van de gratis dataroaming trouwens.

In het eerste deel van de reis ligt de nadruk op ongestoord werken. Geen binnenkomende telefoontjes. Geen boodschappen die nog moeten worden gedaan. Kies je plek ergens in of rond het gasthuis. Wifi is beschikbaar in de buurt van het restaurant op het terrein. Al kun je je in alle eerlijkheid afvragen of dat een zegen is.

Hier kun je in alle rust focussen.

Voor vertrek kun je een kennismakingsgesprek inplannen. Dan kijkt organisator Andrina met je mee bij het vaststellen van je doel. Het is handig om van te voren heel concreet te maken waar je aan wilt werken. Dan kun je, eenmaal ter plaatse, gericht aan de slag.

Het is handig om van te voren heel concreet te maken waar je aan wilt werken

De locatie, de maaltijden, het vervoer, eigenlijk alles wat bij de reis komt kijken wordt voor je geregeld. Je hoeft je alleen te bekommeren om de taak die je je ten doel hebt gesteld.

Focus gegarandeerd in een onwerkelijk mooie omgeving

We creëren de ideale omstandigheden om te kunnen werken aan jouw klus. Jij kiest. Heb je behoefte aan een beetje extra structuur, een stok achter de deur? Dan volg je een programma met korte schrijfsprints. Focus gegarandeerd. Liever in alle rust zelfstandig aan de slag? Ook daarvoor is voldoende ruimte.

Veel inspirerender kunnen wij ons het niet voorstellen.

Kies je favoriete plek in de tuin onder de bomen. Of aan het riviertje dat achter de huisjes loopt. Of nestel je op je eigen veranda.

Motivatie en energie

De inspiratiereis onderneem je niet alleen. Je bent samen met reisgenoten die, net als jij, een helder doel voor ogen hebben. Je profiteert van elkaars motivatie en energie. En natuurlijk kun je elkaar, mits de ander daar voor openstaat, als sparringpartner gebruiken. Ken je de mini-klankbordsessie? Binnen vijf minuten heb je de input die je nodig hebt en kun je weer door. Het klinkt misschien raar, maar ontspanning is een voorwaarde om te kunnen focussen. Ontspanning is dan ook een belangrijk onderdeel van de reis en die creëren we door:

 • een locatie die uitnodigt om buiten te zijn en te bewegen
 • ruige natuur, die niets van je vraagt
 • geen afleiding, maar ruimte voor nieuwe ideeën
 • inspiratie door workshops
 • en een kennismaking met de lokale bevolking

Actieve rondreis

Iedere dag nemen we de tijd voor een wandeling of een workshop. Ter afsluiting van de reis steken we te voet de bergpas over, die de Valbona-vallei scheidt van Theth. Een pittige dagwandeling, waar we overigens ruim de tijd voor nemen. Je hoeft echt geen Alpinist te zijn. De volgende dag geven we de benen rust en varen we over het Komanimeer naar onze laatste slaapplaats. Een huis in een dorp met ongeveer 100 inwoners, dat alleen over het water te bereiken is.

Albanië
De ruige ongerepte natuur van Albanië

Voor wie is deze reis: voor ondernemers van het avontuurlijke soort, die een paar dagen focus nodig hebben voor een taak waar ze zelfstandig aan kunnen werken

Dit krijg je bij deze inspiratiereis

 • Een programma met 4 dagen effectieve werktijd (meer als je dit zelf pakt)
 • Een werkstructuur (aanrader!)
 • Een goede voorbereiding zodat je direct aan de slag kan
 • Een 3-daagse rondreis die je door de highlights van de Albanese Alpen voert
 • Zeven overnachtingen op basis van gedeelde kamer
 • De maaltijden zoals opgenomen in het programma
 • Transfers van en naar het vliegveld van Prishtina
 • Vervoer ter plaatse (auto, muilezel, ferry, roeiboot)
 • Dekking onder het reisgarantiefonds
 • Een onvergetelijke ervaring

Het aanbod is exclusief vlucht. Het programma is aangepast op de rechtstreekse vluchten van Germania/AirPrishtina (ongeveer 250 euro voor een retourticket). Deze kun je zelf te boeken, of laat het voor je regelen, dat scheelt weer een klusje.

Data: klik hier voor de actuele informatie. Locatie: Het Nationaal Park Valbona in het noorden van Albanië. En tijdens de afsluitende rondreis: Theth, Shkodra en Komani.

Prijsindicatie: vanaf € 995,- per persoon.

Exclusief verzekeringen, (alcoholische) dranken en maaltijden die niet in het programma zijn opgenomen. Bijkomende kosten: € 15 bijdrage per boeking aan de verplichte dekking onder het reisgarantiefonds. Heb je liever een kamer voor jezelf? Die optie is afhankelijk van de beschikbaarheid. Er geldt dan een toeslag van 150 euro per persoon.

KLIK VOOR MEER INFO EN BOEK DEZE REIS

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

BBI Travel

Onvergetelijke reizen maak je met BBI Travel

De meest bijzondere bestemmingen beleef je met BBI Travel. Maak kennis met de ongerepte binnenlanden en kusten van Zweden, Noorwegen en Finland, ervaar de wildernis van Canada en IJsland, of maak een onvergetelijke meerdaagse hike in Ierland. Bij BBI Travel is jouw reis goed geregeld. Lees meer

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer