Reisinspiratiedag met Outdoor Diner in Groesbeek

Door Edwin Hagenouw | Fan van Bergwandelen.com

Bergwandelen.com is reispartner van Mountainreporters. Zo gaat onze reporter Sabrina bijvoorbeeld een sneeuwschoenwandelreis maken naar Marokko. Vanzelfsprekend zal ze daarvan verslag doen op onze website en alle social media. Onze vrienden van Bergwandelen.com gaan zaterdag 9 november het weekend inluiden met een lange wandeling in de omgeving van Groesbeek.

Ook kom je op plekjes waar bijna nooit iemand komt

Hun ervaren gidsen kennen de omgeving op hun duimpje en laten je het beste zien van de verlate herfst in dit prachtige stukje van Nederland. Ook kom je op plekjes waar bijna nooit iemand komt. Onderweg is er alle tijd om elkaar te leren kennen, bij te praten en mooie reisplannen te maken voor de toekomst.

Outdoor Diner

‘s Avonds wordt er samen een heerlijk Outdoor Diner bereid. Tijdens het eten wordt er van alles verteld over de nieuwe reisbestemmingen. Ik weet nu al dat elk reishart daarvan sneller gaat kloppen.

  • Bekijk alvast het reisprogramma van Bergwandelen.com
  • Maak kennis met de gidsen
  • je kunt ook blijven slapen en geniet zo van het complete Winter Wandel Weekend!
#OutdoorDichtbij
Winter Wandel Weekend!

Super leuk om je te ontmoeten op 9 november in Groesbeek!

Hier kun je laten weten dat je erbij bent >>

PS. Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag.

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer