Haglöfs is officieel partner van MountainreportersHaglöfs Grym Evo winnen

Ben je een echte kampeerder en ook nog dol op grote hoogtes? Lees dan snel verder hoe je deze uitdaging kan aan gaan in ons eigen Nederland.

Hangend aan de Euromast

Op 7 juli is het zo ver, je kunt dan één van de ‘gelukkigen’ zijn die ingeloot is om in een hangtent te overnachten onder het kraaiennest van de Rotterdamse Euromast. Tijdens het evenement ‘Camp the Night 2018‘ is het mogelijk om op zelfs veertig verschillende bijzondere plaatsen te overnachten.

Expeditietent op het platform

Op het uitkijkplatform wordt een echte expeditietent opgezet, dit wordt het zogenaamde ‘basecamp.’ Het is allemaal net echt! Natuurlijk zijn de drie hangtenten het meest exclusief, naar zeggen zal daar in één van de tenten ook een bekende Nederlander gaan slapen.

Wat zijn de kosten?

Dit nachtje is niet zo voordelig als wat je normaal betaald voor een camping.. Je hebt uiteraard een fantastisch uitzicht van 360 graden over Rotterdam, je kunt genieten van een driegangen diner en de film Valley Uprising is te zien in de buitenbioscoop. Voor dit alles leg je 200 euro neer voor de tweepersoonstent.

Geweldige afsluiting is om de volgende morgen als je wakker bent de Euromast te gaan abseilen.

Bron: AD Hoofdfoto: Euromast.nl

 

 

 

advertentieSpanje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here