ADVERTENTIE

Klik hier voor de mooiste bergwandelingen en huttentochten in Oostenrijk

 

WIN-ACTIE | Win 2x een kampeer slaapset 

Door Edwin Hagenouw

Hoewel de grenzen langzaam open gaan zullen campings naar verwachting drukker zijn dan ooit. Waar voor veel mensen een vliegvakantie op de planning stond zullen veel reizigers voor het eerst gaan kamperen. Welke tent neem je mee? Welke slaapzak is handig en neem je een luchtbed of slaapmatje mee?

In samenwerking met Obelink Vrijetijdsmarkt geven we een starter slaappakket weg voor de actieve vakantiegangers die voor het eerst low budget willen gaan kamperen.

Slaapzakken

Een goede slaapzak moet aan verschillende eisen voldoen. Zo is het belangrijk dat deze groot genoeg is, maar ook moet hij warm of juist koel genoeg zijn voor de bestemming. Ga je ergens heen waar veel steekvliegen of andere dieren zitten? Dan kan het prettig zijn om een slaapzak te hebben die goed afgesloten kan worden, zodat je na een overnachting niet lek gestoken bent. Kortom, bij een slaapzak kopen komen best wat dingen kijken. Het brede assortiment van Obelink heeft voor ieder de geschikte slaapzak.

Luchtbedden

Ook tijdens het kamperen wil je graag een goede en comfortabele nachtrust. Dit zorgt ervoor dat je vrolijker en vol energie de dag doorkomt. Die energie kun je natuurlijk wel gebruiken tijdens al die leuke uitstapjes! Kies daarom voor een luchtbed dat bij jouw kampeervakantie past.

Ga je voor lange tijd kamperen en heb je wel de ruimte om luxe slaapartikelen mee te nemen? Kies dan voor een wat dikker intex luchtbed, dit zorgt voor extra comfort. Wanneer je weinig ruimte hebt en zo min mogelijk gewicht mee wilt nemen dan kun je kiezen voor een dunner luchtbed of slaapmat met een kleine pakmaat.

Win een tweepersoons starters-slaappakket € 147,60,-

Wil jij dit mooie outdoor-slaappakket winnen? Dat is super eenvoudig! Schrijf je in voor onze outdoor-nieuwsbrief (klik hier), like de Facebookpagina van Mountainreporters (klik hier) en deel dit bericht op je eigen Facebookpagina (klik hier).

Deze win-actie heeft een looptijd tot 1 augustus 2020


Op zoek naar voordelige kampeer- en outdoorproducten? Check Obelink.nl 


 

Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

7 REACTIES

  1. Nice! Als ik win, heeft mijn dochter ook een fijne kampeeruitrusting en kunnen we lekker samen op pad =)

  2. Geweldige actie, ik doe heel graag mee voor onze kampeervakantie. Fijn om deze kampeer slaapsets te hebben om heerlijk samen te slapen.

  3. Dat zou goed van pas komen! We komen nog een slaapzak tekort. Deze mooie kans laat ik niet aan mijn neus voorbij gaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.