Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

WIN-ACTIE | Win 2x een kampeer slaapset 

Door Edwin Hagenouw

Hoewel de grenzen langzaam open gaan zullen campings naar verwachting drukker zijn dan ooit. Waar voor veel mensen een vliegvakantie op de planning stond zullen veel reizigers voor het eerst gaan kamperen. Welke tent neem je mee? Welke slaapzak is handig en neem je een luchtbed of slaapmatje mee?

In samenwerking met Obelink Vrijetijdsmarkt geven we een starter slaappakket weg voor de actieve vakantiegangers die voor het eerst low budget willen gaan kamperen.

Slaapzakken

Een goede slaapzak moet aan verschillende eisen voldoen. Zo is het belangrijk dat deze groot genoeg is, maar ook moet hij warm of juist koel genoeg zijn voor de bestemming. Ga je ergens heen waar veel steekvliegen of andere dieren zitten? Dan kan het prettig zijn om een slaapzak te hebben die goed afgesloten kan worden, zodat je na een overnachting niet lek gestoken bent. Kortom, bij een slaapzak kopen komen best wat dingen kijken. Het brede assortiment van Obelink heeft voor ieder de geschikte slaapzak.

Luchtbedden

Ook tijdens het kamperen wil je graag een goede en comfortabele nachtrust. Dit zorgt ervoor dat je vrolijker en vol energie de dag doorkomt. Die energie kun je natuurlijk wel gebruiken tijdens al die leuke uitstapjes! Kies daarom voor een luchtbed dat bij jouw kampeervakantie past.

Ga je voor lange tijd kamperen en heb je wel de ruimte om luxe slaapartikelen mee te nemen? Kies dan voor een wat dikker intex luchtbed, dit zorgt voor extra comfort. Wanneer je weinig ruimte hebt en zo min mogelijk gewicht mee wilt nemen dan kun je kiezen voor een dunner luchtbed of slaapmat met een kleine pakmaat.

Win een tweepersoons starters-slaappakket € 147,60,-

Wil jij dit mooie outdoor-slaappakket winnen? Dat is super eenvoudig! Schrijf je in voor onze outdoor-nieuwsbrief (klik hier), like de Facebookpagina van Mountainreporters (klik hier) en deel dit bericht op je eigen Facebookpagina (klik hier).

Deze win-actie heeft een looptijd tot 1 augustus 2020


Op zoek naar voordelige kampeer- en outdoorproducten? Check Obelink.nl 


klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

7 Reactie op “WIN-ACTIE | Win 2x een kampeer slaapset”

 • Sharon de Ridder
  27 juli 2020 at 14:04

  Nice! Als ik win, heeft mijn dochter ook een fijne kampeeruitrusting en kunnen we lekker samen op pad =)

 • patrick Bolhuis
  27 juli 2020 at 13:43

  Ontzettend graag dan ben ik klaar om te gaan Camperen met mijn kameraad

 • Mirjam Hellingman
  26 juni 2020 at 23:10

  Geweldige actie, ik doe heel graag mee voor onze kampeervakantie. Fijn om deze kampeer slaapsets te hebben om heerlijk samen te slapen.

 • Linda Raaijmakers
  25 juni 2020 at 20:21

  Ideaal voor als onze tweeling straks naar de scouting gaat 😀

 • Marian B
  25 juni 2020 at 10:08

  Dat zou goed van pas komen! We komen nog een slaapzak tekort. Deze mooie kans laat ik niet aan mijn neus voorbij gaan!

 • Jacques Leliveld
  24 juni 2020 at 17:05

  aan alle voorwaarden voldaan.. nu alleen nog maar het slaappakket ff winnen.. Ben benieuwd

 • Willem de Wal
  24 juni 2020 at 10:41

  Wat een toeval mijn huidige kampeerslaapset stamt uit het jaar nul, is echt aan vervanging toe, ik doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

BBI Travel

Onvergetelijke reizen maak je met BBI Travel

De meest bijzondere bestemmingen beleef je met BBI Travel. Maak kennis met de ongerepte binnenlanden en kusten van Zweden, Noorwegen en Finland, ervaar de wildernis van Canada en IJsland, of maak een onvergetelijke meerdaagse hike in Ierland. Bij BBI Travel is jouw reis goed geregeld. Lees meer

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer