Rondreizen Europa

WIN-ACTIE: Win een 4-persoons tent van Coleman

Door Edwin Hagenouw | Partner van Coleman

De Coleman Spruce Falls 4 is een prachtige vis-à-vis tent voor vier personen. De tent is gemaakt van polyester met een waterkolom van 4500 mm. en wordt standaard geleverd met gescheiden Blackout Bedrooms, voor een nog betere nachtrust. Het centraal gelegen leefgedeelte heeft een vast grondzeil met opstaande randen, waardoor uw spullen altijd droog opgeborgen kunnen worden.

In de leefruimte heb je altijd een mooie lichtinval en een comfortabele stahoogte. De zij-ingang heeft een afsluitbare gaasdeur, die het mogelijk maakt om extra te ventileren. De Spruce Falls 4 weegt slechts 12,2 kilogram en is de ideale tent voor je volgende reizen.

De gescheiden XL-binnententen zorgen voor meer privacy en zijn groot genoeg om twee standaard luchtbedden of matrassen te plaatsen.

De binnententen zijn gemaakt van een speciaal, donker polyester en hebben uitstekende verduisterende eigenschappen

Deze ruime tent beschikt over de innovatieve Coleman Blackout Bedrooms. De binnententen zijn gemaakt van een speciaal, donker polyester en hebben uitstekende verduisterende eigenschappen. Ideaal voor kleinere kinderen die al naar bed moeten terwijl het nog licht is buiten.

Beter bestand tegen regen

Een andere verbetering aan de nieuwe serie Coleman gezinstenten is het gebruik van polyester tentdoek met een hogere waterkolom. De waterkolom is bij deze tenten namelijk 4500 mm. Kort gezegd is deze tent een stuk beter bestand tegen regen dan tenten met een waterkolom van slechts 3000 mm.

De centraal gelegen leefruimte heeft een afmeting van 180 x 230 cm. en beschikt over een vast grondzeil met opstaande randen. De brede zij-ingang heeft een afsluitbare gaasdeur en een groot raam, waardoor je in het leefgedeelte altijd een mooie lichtinval hebt. Dankzij de reflecterende scheerlijnen is deze prachtige gezinstent netjes af te spannen en is de kans op struikelen minimaal. De adviesprijs van deze Coleman tent is € 379,99.

 

Win een Coleman Spruce Falls 4 

Doe nu mee met onze zomer-winactie en maak kans op deze geweldige ruime tent, met een adviesprijs van € 379,99. Om kans te maken op deze mooie outdoorprijs doorloop je de volgende drie stappen.

  1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: inschrijven
  2. Like onze Facebookpagina: klik hier om naar Facebook te gaan
  3. Deel dit artikel op Facebook: klik hier om te delen

Deze win-actie heeft een looptijd tot 20 augustus 2019


Meer informatie over Coleman vind je op www.coleman.eu/Benelux/


 

SNP Natuurreizen

10 REACTIES

  1. Ja zou geweldig zijn om dit met mijn kinderen te kunnen gaan doen in een goede tent .. ze zijn dol op kamperen! Dus hier zouden “wij” heel wat gezellige kampeer weekendjes van kunnen hebben!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in