Advertentie
Rondreizen Europa

Win een geweldige duffel op wieltjes van Osprey!

Door Edwin Hagenouw

Sinds de start van Mountainreporters in het voorjaar van 2017 is Osprey onze sponsor. De rugzakken van deze marktleider uit Californië hebben ons dan ook begeleid op veel van onze reizen, mountainbike-avonturen en trektochten in onder andere Montenegro, Kroatië, Peru, Noorwegen, Zweden, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Malta, België en Oostenrijk.

Na al die prachtige reizen waarop we gebruik maakten van de Osprey rugzakken waren we dan ook erg benieuwd naar de Rolling Transporter. De eerste duffel op wieltjes die deze tassen- en rugzakkenfabrikant dit najaar lanceerde. Eerder deze maand ontvingen we deze prachtige duffel in een opvallende blauwe kleur thuis afgeleverd.

Door de grote wielen kun je met deze duffel ook eenvoudig door ruig terrein of door de sneeuw lopen

Wat ons gelijk opviel was de extreem solide uitstraling van deze reistas. De grote stijlvolle wielen, het stevige (uitschuifbare) handvat, de sterke ritsen met grote kunststoffen lussen en natuurlijk het geweldige Osprey logo in enorm formaat op de zijkanten en op het front.

Op de bodem van de tas zitten stevige banden waarmee je je bagage kunt vastzetten en in de deksel zitten extra opvangvakken die kunnen worden afgesloten met ritsen. De winkelprijs van de Rolling Transporter 120 is € 280,-.

Vanzelfsprekend is de tas gemaakt van waterdicht en waterafstotend materiaal. Door de grote wielen kun je met deze duffel ook eenvoudig door ruig terrein of door de sneeuw lopen. Kortom, wij vinden dit de ultieme reistas voor onze outdoor- en wintersportreizen.

Aankomende week vertrekken we voor een wintersport roadtrip van 12 dagen door Zwitserland. Dan zullen we deze Rolling Transport eens goed aan de tand gaan voelen in échte wintersportomstandigheden. Lees binnenkort over onze ervaringen in Flims, Laax, Mürren en Gstaad op Snowrepublic.nl

Hoe kun jij deze Rolling Transporter winnen?

Wil jij deze fantastische Osprey duffel op wieltjes winnen? Dat kan! Maak kans op deze mooie outdoorprijs door de volgende drie stappen te doorlopen.

Deze winactie heeft een looptijd tot 1 februari 2019

  1. Deel dit artikel op Facebook
  2. Like onze Facebookpagina
  3. Schrijf je in voor onze outdoor nieuwsbrief

Lees meer over de producten van Osprey op www.ospreyeurope.com/nl_en/

Advertentie
SNP Natuurreizen

2 REACTIES

  1. 1. Artikel delen op Facebook en 2. Like onze pagina op Facebook: uitgevoerd maar onder ander mailadres
    3. Aanmelden nieuwsbrief outdoor: reeds lid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in