Win een stoere outdoorslaapzak van Bergans of Norway

Door Maurice van den Boogaard

Naast gastreporter van Mountainreporter ben ik de eigenaar van Surviking. Een onderneming die trektochten organiseert in onder andere Noorwegen en Zweden. Bij deze reizen staan relatieve laagdrempeligheid en veel genieten voorop. Wij zijn gespecialiseerd in:

Je hoeft in onze optiek namelijk niet naar Lapland voor een arctische ervaring of naar het ‘onbereikbare’ Siberië om eens in een Taiga bos te bivakkeren. Wij laten jou vertragen. Even helemaal weg uit de sleur van de drukke maatschappij en elke dag moeten presteren De natuur is te mooi om te negeren, maar toch doen veel mensen dat onbewust. En daar proberen wij verandering in te brengen. Doe je met ons mee?

Bergans Rabot Down 450 slaapzak (€ 300)

Surviking werkt samen met sterke merken. Een van die merken is Bergans of Norway. Een mooie leverancier uit Noorwegen met onder andere outdoorkleding, rugzakken, tenten en slaapzakken in de collectie.

In de samenwerking tussen Surviking, Bergans en Mountainreporters bieden we jou nu de mogelijkheid om een geweldige outdoorslaapzak te winnen: de Rabot Down 450. Deze slaapzak is een ideale drie-seizoenen-slaapzak voor meerdaagse trektochten. Gevuld met verantwoord ganzendons heeft deze slaapzak een ideale gewicht/comfort ratio.

De Bergans Rabot Down 450 slaapzak.

De slaapzak wordt geleverd met een grote mesh opbergzak om het dons lekker fluffy te houden wanneer je deze opbergt. Uiteraard zit er ook een compressiezak bij om de slaapzak compact op te bergen in je rugzak. De Rabot Down 450 heeft een adviesprijs van € 300.

Doe nu mee! 

Om kans te maken op deze geweldige slaapzak hoef je alleen maar de onderstaande vragen te doorlopen:

  1. Like de Facebookpagina van Mountainreporters: klik hier
  2. Like de Facebookpagina van Surviking: klik hier 
  3. Beantwoord de onderstaande vraag (het antwoord kun je hier vinden):
Wat bedoelen ze in Scandinavië met 'allemannsretten'? (vereist)

Deze win-actie loopt tot 5 augustus 2021. Heb je al eerder de beide Facebookpagina’s geliked/gevolgd, dan hoef je alleen nog maar de vraag te beantwoorden. 


Klik hier voor heel veel reisinspiratie!


één reactie op “Win een stoere outdoorslaapzak van Bergans of Norway”

  • Adriene
    19 juli 2021 at 23:41

    Wat een super winactie. Dit zou een grote verrassing zijn thuis. Een echte visser die graag kampeert. Maak niet uit welk jaargetijde (zolang er geen ijs is)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.