ADVERTENTIE

Klik hier voor de mooiste bergwandelingen en huttentochten in Oostenrijk

 

Twee weken geleden was ik, Mountainreporter Ilse, samen met mijn reisgenoot in Valmorel om een week te vertoeven in Club Med. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog vrij onbekend was met het resort. Het werd dan ook mijn eerste vakantie in Club Med. Een paar dagen na aankomst wist ik het al. Club Med is fantastisch!

Mijn vakantie in een paar woorden: drie keer mountainbiken, één keer hiken, één keer raften, één keer fitnessen en klimmen

Er waren twee zinnen die ik veel hoorde toen ik terug was: ‘Hoe was je vakantie? Jullie hebben veel gedaan!’ De laatste zin slaat de spijker op zijn kop. We hebben ultiem gebruik gemaakt van alle activiteiten die werden aangeboden. Mijn vakantie in een paar woorden: drie keer mountainbiken, één keer hiken, één keer raften, één keer fitnessen en klimmen in een klimpark. En dat in één week. Ik hoor je denken, je ging toch op vakantie? Jazeker, deze activiteiten waren maar een dagdeel en konden perfect gecombineerd worden met relaxen in het zwembad of een massage in de wellness. Daarnaast hebben wij genoten van de culinaire hoogstandjes en de avondshows, maar ook van de omgeving en van de heerlijke sfeer die er hing. Kijk snel mee:

Wist je dat Club Med Valmorel ook perfect is voor een familievakantie? Dat en meer lees je hier


Bekijk hier alle aanbiedingen van Club Med


 

Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.