klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Grindelwald heeft een nieuw avontuur toegevoegd aan de bestaande portfolio. Zwitserlands First Eagle Glider is afgelopen augustus geopend. Je zweeft als een adelaar vanuit het Shreckfeld station naar het gondelstation First en weer terug. Mocht je denken dat zweven lekker relaxt is, niets is minder waar. Er kunnen snelheden van maar liefst 83 kilometer per uur behaald worden!

Glider
Durf jij het?

Sneller dan alle anderen

Met de nieuwe attractie reageert Jungfrau Railways op de toegenomen vraag naar activiteiten in het gebied. The First Glider loopt parallel aan de bestaande First Flyer, met gasten verdeeld over beide. De attractie bestond al in Oostenrijk maar is nu dus overgenomen in Zwitserland. Er zijn wereldwijd slechts acht vergelijkbare gliders. In vergelijking met zijn rivalen maakt de First Glider indruk met zijn bovengemiddelde hoge vluchtsnelheid van 72 kilometer per uur bergopwaarts en 83 kilometer per uur bergafwaarts.

Er zijn prachtige panoramische uitzichten tijdens deze 800 meter lange vlucht.

Glider
Lijkt net echt

Minimale leeftijd en lengte

Wil je een ritje maken aan deze adelaar? Dan moet je minstens 10 jaar en 130 centimeter lang zijn. Je legt er 29 CHF (volwassenen) of 22 CHF (kinderen) voor neer als je al in bezit bent van een bergbaanticket. Met bergbaanticket kost het CHF 51. Ik zeg doen!

De First Eagle Glider is het hele jaar door geopend, andere activiteiten die je in dit gebied in de zomer kunt doen zijn de berg afroetsjen met Mountain Carts of Trotti-Bikes.

Voor meer informatie en kaartjes kijk je hier!

Bron: www.jungfrau.ch


Lees hier alle artikelen over Zwitserland


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer