SAMENWERKEN MET MOUNTAINREPORTERS

Het online outdoor magazine MOUNTAINREPORTERS is een initiatief van Edwin Hagenouw. Met mijn bedrijf REISSCHRIJVERS MEDIA lanceerde ik in 2008 SNOWREPUBLIC, een van de grootste wintersportsites van Nederland met een snel groeiend aantal online lezers en volgers. In mei 2020 introduceerde ik OUTDOORDICHTBIJ, een online magazine over reizen, natuur, activiteiten en duurzaamheid in Nederland en de omringende landen. Tot slot heb ik in augustus 2021 ALPENWEERMAN kunnen overnemen. Een platform over reisweer in Europa, met een focus op de Alpen en de lage landen.

De websites hebben als onderscheidend vermogen ten opzichte van andere (online) reismagazines en travelblogs:

  1. 100% focus op lezers uit Nederland en België
  2. 100% focus op inspiratie, outdoor, natuur, sport en reizen
  3. 100% focus op resultaat van uw campagnes

PASSIE VOOR NATUUR, SPORT EN REIZEN

Met een gepassioneerd team van ruim 75 reisschrijvers en fotografen bieden wij je dagelijks outdoornieuws, reisverhalen, video’s en informatie over outdoorproducten. Door een explosieve groei in aantallen lezers en volgers is Mountainreporters ondertussen de grootste outdoor inspiratie website van Nederland met 110.000 pageviews en 60.000 lezers per maand. Wij zijn dus het perfecte medium om uw product of reisbestemming te promoten bij een heldere doelgroep van actieve reizigers.

SOCIAL MEDIA

Wij geloven in interactie met onze lezers en hebben een sterke aanwezigheid op social media. Je vindt ons met name op Facebook, Pinterest, Instagram en Twitter. Sinds de lancering van Mountainreporters in april 2017 zijn we gegroeid naar ruim 30.000 volgers. In totaal hebben we met OutdoorDichtbij, Snowrepublic en Mountainreporters samen 75.000 volgers op social media.

ADVERTEREN EN SAMENWERKEN

Mountainreporters biedt de mogelijkheid om te adverteren voor outdoor bestemmingen en producten. Deze promotie vindt hoofdzakelijk plaats door middel van advertorials, nieuwsbrieven en gesponsorde social media posts. Onze focus ligt op CONTENT MARKETING, maar vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om banners en tekstlinks te plaatsen.

  • 110.000 PAGEVIEWS PER MAAND
  • 30.000 VOLGERS OP SOCIAL MEDIA (75.000 VOLGERS SAMEN MET OUTDOORDICHTBIJ EN SNOWREPUBLIC)
  • 350.000 MAANDELIJKS BEREIK OP PINTEREST
  • 10.000 ABONNEES OP DE NIEUWSBRIEF

Het profiel van onze bezoekers is helder: actieve mannen en vrouwen (56%) met een gemiddelde leeftijd van 42 jaar en een bovengemiddeld inkomen. Ruim 90% van onze bezoekers komt uit Nederland en België.

REFERENTIES EN PARTNERSHIPS

Ondertussen hebben wij promotionele campagnes verzorgd voor outdoorproducten, gebieden en reisorganisaties. Wij zijn trots op de partnerships met onder andere de onderstaande bestemmingen, reisorganisaties en outdoormerken.

BESTEMMINGEN

Verkeersbureaus van Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Polen, Denemarken, Noorwegen, Tsjechië, Slovenië, Nederland.

Natuurlijke bestemmingen: Tenerife, Beieren, Baden-Württemberg, Thüringen, Sasken, Saksen-Anhalt, Das Bergische Land, Het Zwarte Woud, SalzburgerLand, Catalonië, Savoie Mont Blanc, Livigno, Trentino, Val di Fiemme, Brandnertal, Kotor Montenegro, Obertauern, Zuid-Tirol, Saalbach, Saas-Fee, Luzern, Tignes, Ski amadé, Montafon, Karinthië, Crans Montana, Brides-les-Bains, Wallonië, Stubai en Innsbruck en meer.

GESPECIALISEERDE REISORGANISATIES

IJsland Tours, BBI Travel, Nordic, Norske Noorwegen Reizen, Buro Scanbrit, Riksja Travel, Askja Reizen, Voigt Travel, Travel Essence, Pharos Reizen, SNP Natuurreizen, Scandinavian Wintersports, Bergsportreizen, Bergwandelen.com en Mountain-Network Travel.

OUTDOORMERKEN

Bergans of Norway, Fjällräven, Rab, Haglöfs, Ortodox, Schöffel, Vektløs, RevolutionRace, Mammut, Lowe Alpine, Casio, Salomon, Atomic, Uvex, Nikon, Julbo, 66North, Vallon, Arc’teryx, Osprey, Coleman, Colmar, Primus, Hanwag en meer.

PERSREIZEN

Ter promotie van reisorganisaties, outdoorbestemmingen en wintersportplaatsen maken wij veel reizen. Naar aanleiding van deze reizen verzorgen wij een uitgebreide promotie in de vorm van reisverslagen en fotoreportages. Deze publiceren we op onze website(s) en delen we op social media. Op verzoek, en tegen een meerprijs, creëren we ook een promotionele reisvideo.

Graag ontvangen wij uw uitnodiging voor persreizen via het onderstaande formulier of per mail: edwin@mountainreporters.com

MEDIA KIT EN CONTACT

Download hier onze MEDIA KIT voor informatie over het bezoekersprofiel, de statistieken en advertentietarieven. Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Edwin Hagenouw, eigenaar van Reisschrijvers Media

Heeft u interesse in een partnership met Mountainreporters of zie je mogelijkheden voor sponsoring? Neem voor meer informatie en onze tarieven contact met mij op via edwin@mountainreporters.com.

Als kleine zelfstandige onderneming zijn wij zeer flexibel en bieden we de meest aantrekkelijke tarieven

En laten we onder het genot van een kop goede bonenkoffie of groene thee bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als kleine zelfstandige onderneming zijn wij zeer flexibel en bieden we de meest aantrekkelijke tarieven. Alle reden dus om eens een goed gesprek met elkaar aan te gaan.

INTERESSE IN EEN SAMENWERKING?

Wij zullen direct na ontvangst van het ingevulde contactformulier contact met u opnemen en kijken ernaar uit een succesvolle partnership op te starten.

Mountainreporters is een online magazine van Reisschrijvers Media