Samenwerken met Mountainreporters

Mountainreporters is een online magazine van Reisschrijvers Media

Het nieuwe online outdoor magazine Mountainreporters is een initiatief van Edwin Hagenouw. Hij is eigenaar van REISSCHRIJVERS MEDIA. In 2008 lanceerde hij Snowrepublic.nl, een van de grote wintersport websites van Nederland. Daarnaast publiceert hij Lifestyle Magazine Wild50.nl en Travel Magazine Reisschrijvers.nl.

“Mountainreporters is ondertussen de grootste outdoor inspiratie website van Nederland”

Met een gepassioneerd team van circa 70 reporters, fotografen en gastbloggers bieden wij je dagelijks outdoornieuws, reisverhalen, video’s, actueel weer en informatie over outdoorproducten. Door een explosieve groei is Mountainreporters ondertussen de grootste outdoor inspiratie website van Nederland.

Social media

Wij geloven in interactie met onze lezers en hebben een sterke aanwezigheid op social media. Je vindt ons met name op Facebook, Pinterest, Instagram en Twitter. Sinds de lancering van Mountainreporters in april 2017 zijn we gegroeid naar ruim 21.000 volgers.

Adverteren voor outdoorproducten en bestemmingen

Mountainreporters biedt de mogelijkheid om te adverteren voor outdoor bestemmingen en producten. Deze promotie vindt hoofdzakelijk plaats door middel van advertorials, nieuwsbrieven en gesponsorde social media posts. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om banners te plaatsen.

MEDIA KIT MOUNTAINREPORTERS 2019

Het profiel van onze bezoekers is helder: actieve mannen en vrouwen (58%) met een gemiddelde leeftijd van 42 jaar en een bovengemiddeld inkomen. Ruim 90% van onze bezoekers komt uit Nederland en Vlaanderen.

Referenties

Ondertussen hebben wij promotionele campagnes verzorgd voor outdoorproducten, gebieden en reisorganisaties. Wij zijn trots op de partnerships met onder andere SalzburgerLand, Saalbach, Montafon, Karinthië, Brides les Bains, Wallonië, Noorwegen, Polen, Spanje, Catalonië, Voigt Travel, Travel Essence, Scandinavian Wintersports, Mammut, Lowe Alpine, Rab, Haglöfs, Fjällräven en Hanwag.

REFERENTIES MOUNTAINREPORTERS

Persreizen

Voor zowel reisorganisaties als outdoor- en wintersportbestemmingen maken wij jaarlijks gemiddeld 90 persreizen. In ruil hiervoor verzorgen wij een uitgebreide promotie in de vorm van reisverslagen en fotoreportages. Op verzoek maken we ook een reisvideo.

Graag ontvangen wij uw uitnodiging voor persreizen via het onderstaande formulier of per mail: edwin@mountainreporters.com

Media kit en contact

Download hier onze MEDIA KIT voor informatie over het bezoekersprofiel, de statistieken en advertentietarieven. Via onderstaand formulier kun je contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Edwin Hagenouw. Eigenaar van Reisschrijvers Media.

Heb je interesse in een partnership met Mountainreporters of zie je mogelijkheden voor sponsoring? Neem voor meer informatie en onze tarieven contact met mij op via edwin@mountainreporters.com.

Als kleine zelfstandige onderneming zijn wij zeer flexibel en bieden we de meest aantrekkelijke tarieven

En laten we onder het genot van een kop goede bonenkoffie of groene thee bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als kleine zelfstandige onderneming zijn wij zeer flexibel en bieden we de meest aantrekkelijke tarieven. Alle reden dus om eens een goed gesprek met elkaar aan te gaan.