shirt

Mountainreporters = Outdoor Inspiratie

Mountainreporters.com biedt informatie en nieuws over outdoor bestemmingen en activiteiten in de hele wereld. Dit nieuwe online outdoor magazine is een initiatief van Edwin Hagenouw. In 2008 lanceerde hij Snowrepublic.nl, een van de grote wintersport websites van Nederland.

Met een gepassioneerd team van 14 reporters en een aantal gastbloggers bieden wij je dagelijks outdoornieuws, reisverhalen, video’s, actueel weer en informatie over outdoorproducten.

Social media

Wij geloven in interactie met onze lezers en hebben een sterke aanwezigheid op social media. Je vindt ons met name op Facebook, Instagram en Twitter. Sinds de lancering van Mountainreporters in april 2017 hebben we een ruim 14.000 volgers aan ons weten te binden.

Adverteren voor outdoor producten en bestemmingen

Mountainreporters biedt de mogelijkheid om te adverteren voor outdoor bestemmingen en producten. Deze promotie vindt hoofdzakelijk plaats door middel van advertorials, nieuwsbrieven en gesponsorde social media posts. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om banners te plaatsen.

Het profiel van onze bezoekers is helder: actieve mannen en vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 44 jaar en een bovengemiddeld inkomen. Ruim 90% van onze bezoekers komt uit Nederland en Vlaanderen.

Persreizen

Voor zowel reisorganisaties als outdoor- en wintersportbestemmingen maken wij jaarlijks gemiddeld tussen de 70 en 80 persreizen. In ruil hiervoor verzorgen wij een uitgebreide promotie in de vorm van reisverslagen en reisvideo’s. Graag ontvangen wij uw uitnodiging voor persreizen via het onderstaande formulier of per mail: edwin@mountainreporters.com

Media kit en contact

Download onze MEDIA KIT voor informatie over het bezoekersprofiel, de statistieken en advertentietarieven. Via onderstaand formulier kun je contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.