Perfecte rugzakken voor actievelingen

Door Pauline van der Waal | Lowe Alpine

Of je nou door de natuur aan het hiken bent, of je eerder in de urban jungle waant, spullen meenemen moet je altijd. Dan kun je dat maar het beste doen in een rugzak van Lowe Alpine. De Three Six Five™-collectie is tegen alle uitdagingen opgewassen.

Op pad met je Lowe Alpine Three Six Five™ rugzak. Foto: https://lowealpine.com
Op pad met je Lowe Alpine Three Six Five™ rugzak. Foto: lowealpine.com

Drie verschillende uitvoeringen

Je kunt binnen de Three Six Five™ backpacks uit drie verschillende stijlen kiezen. De rugzakken zijn bijzonder handig en gebruiksvriendelijk en zien er ook nog eens bijzonder stylish uit. De achterkant is van foam, waardoor je rug goed geventileerd is als je je in het zweet moet werken.
Vanzelfsprekend bevat de rugzak allerlei handige sleeves en pockets om je kleine spullen georganiseerd op te bergen. Daarnaast heb je een verstevigd vak voor je laptop en aan de zijkant kun je je drinkflesje kwijt.

Meer weten

Meer weten of de Three Six Five™ backpacks jouw volgende rugzak kunnen zijn? Lees dan meer over de opties, zoals bijvoorbeeld de heupband die je ook van de tas kunt afhalen als je ‘m even niet nodig hebt. De volledige collectie bekijken en direct bestellen kan op de website van Lowe Alpine.


Lees hier meer artikelen over Outdoor Gear & Gadgets


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.