Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Eet geen Dierendag

Door: Edwin Hagenouw

Zoals jullie mogelijk al weten ben ik geen vegetariër en al helemaal geen activistisch dierenrechtenvoorvechter. Ook ben ik geen fanatieke aanhanger van Marianne Thieme of een frequente bezoeker van de Vegetarische Slager.

Eet geen Dierendag
Eet geen Dierendag. Foto: Edwin Hagenouw
Eet geen Dierendag
Eet geen Dierendag. Foto: Edwin Hagenouw

Toch werd ik wakker geschud door de sympathieke en aansprekende actie van Wakker Dier die ik hier in Wageningen voorbij zag komen op abri’s bij een aantal bushaltes. De oproep om een dagje geen vlees te eten is natuurlijk een hele simpele en duidelijke boodschap. En daarbij nog eens goed uitvoerbaar voor iedereen.

Eet geen Dierendag
Eet geen Dierendag. Foto: Edwin Hagenouw

Ik heb dus besloten dit jaar mee te doen aan deze ludieke en diervriendelijke actie en eet op 4 oktober geen vlees, net zoals wij dat overigens wel vaker doen.

Als iedereen meedoet, redden we samen op één dag 500 duizend dieren

Doe jij ook mee? Dan kun je dat ook laten weten via de website van Wakker Dier. Dan weten zij hoeveel mensen er meedoen. En ontvang jij een eenvoudig en smakelijk Eet Geen Dierendag-menu. Als iedereen meedoet, redden we samen op één dag 500 duizend dieren.

klik hier en meld je aan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Verken het prachtige Zweden met Nordic

Zweden bestaat voornamelijk uit uitgestrekte bossen en tal van meren, maar verrast nabij de Noorse grens ook met hoogvlaktes en canyons. De Zweedse gezelligheid is echter nooit weg te denken. Dit is werkelijk een land van levensgenieters: bruisende steden, gezellige dorpen, gastronomie, design en unieke accommodaties. Zweden is een geweldige reisbestemming in elk seizoen!

Lees meer

Wandelen door de Balkan

Avontuurlijke wandelreis door de Balkan

Beleef de Balkan Trail tijdens de 12-daagse wandelreis van Better Places. Trek met een klein groepje, een Nederlandse reisbegeleider en lokale berggids door het adembenemende berglandschap van Albanië en Montenegro. Bekijk de reis

Voigt Travel

Ontdek de nazomer in het Hoge Noorden

Ervaar de prachtige herfstkleuren – of “Ruska”, in de Lapse natuur. Aanschouw het noorderlicht. Geniet van rust, ruimte en adembenemende natuur die met geen woorden is te beschrijven.

Lees meer