Eet geen Dierendag

Door: Edwin Hagenouw

Zoals jullie mogelijk al weten ben ik geen vegetariër en al helemaal geen activistisch dierenrechtenvoorvechter. Ook ben ik geen fanatieke aanhanger van Marianne Thieme of een frequente bezoeker van de Vegetarische Slager.

Eet geen Dierendag
Eet geen Dierendag. Foto: Edwin Hagenouw
Eet geen Dierendag
Eet geen Dierendag. Foto: Edwin Hagenouw

Toch werd ik wakker geschud door de sympathieke en aansprekende actie van Wakker Dier die ik hier in Wageningen voorbij zag komen op abri’s bij een aantal bushaltes. De oproep om een dagje geen vlees te eten is natuurlijk een hele simpele en duidelijke boodschap. En daarbij nog eens goed uitvoerbaar voor iedereen.

Eet geen Dierendag
Eet geen Dierendag. Foto: Edwin Hagenouw

Ik heb dus besloten dit jaar mee te doen aan deze ludieke en diervriendelijke actie en eet op 4 oktober geen vlees, net zoals wij dat overigens wel vaker doen.

Als iedereen meedoet, redden we samen op één dag 500 duizend dieren

Doe jij ook mee? Dan kun je dat ook laten weten via de website van Wakker Dier. Dan weten zij hoeveel mensen er meedoen. En ontvang jij een eenvoudig en smakelijk Eet Geen Dierendag-menu. Als iedereen meedoet, redden we samen op één dag 500 duizend dieren.

klik hier en meld je aan

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer