klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Eet geen Dierendag

Door: Edwin Hagenouw

Zoals jullie mogelijk al weten ben ik geen vegetariër en al helemaal geen activistisch dierenrechtenvoorvechter. Ook ben ik geen fanatieke aanhanger van Marianne Thieme of een frequente bezoeker van de Vegetarische Slager.

Eet geen Dierendag
Eet geen Dierendag. Foto: Edwin Hagenouw
Eet geen Dierendag
Eet geen Dierendag. Foto: Edwin Hagenouw

Toch werd ik wakker geschud door de sympathieke en aansprekende actie van Wakker Dier die ik hier in Wageningen voorbij zag komen op abri’s bij een aantal bushaltes. De oproep om een dagje geen vlees te eten is natuurlijk een hele simpele en duidelijke boodschap. En daarbij nog eens goed uitvoerbaar voor iedereen.

Eet geen Dierendag
Eet geen Dierendag. Foto: Edwin Hagenouw

Ik heb dus besloten dit jaar mee te doen aan deze ludieke en diervriendelijke actie en eet op 4 oktober geen vlees, net zoals wij dat overigens wel vaker doen.

Als iedereen meedoet, redden we samen op één dag 500 duizend dieren

Doe jij ook mee? Dan kun je dat ook laten weten via de website van Wakker Dier. Dan weten zij hoeveel mensen er meedoen. En ontvang jij een eenvoudig en smakelijk Eet Geen Dierendag-menu. Als iedereen meedoet, redden we samen op één dag 500 duizend dieren.

klik hier en meld je aan

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Canary Hiking

Eilandavontuur te voet: verken La Gomera en El Hierro

Canary Hiking nodigt je uit om de verborgen juweeltjes van de Canarische Eilanden te ontdekken tijdens onze onvergetelijke trektocht door La Gomera en El Hierro. Maak je klaar om te wandelen, met onze deskundige gidsen, door ongerepte bossen, langs adembenemende kliffen en historisch charmante dorpjes. Lees meer