klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

De Trail Takeover

Door: Jeffrey Witter

De Trail Takeover is een sportieve dag uit met vrienden of familie in de Soesterduinen. Berghaus heeft een mooie wandelroute uitgestippeld die je kan volgen via de ViewRanger app. “Along the way” vind je leuke en unieke “Experience Stations”.

Trail Takeover
De Berghaus Trail Takeover.

Hier kun je dingen verwachten die je waarschijnlijk nog nooit eerder gedaan of gezien hebt. Doe je best want het kan zo maar zijn dat er nog leuke prijzen te winnen zijn! Zelf ben ik er in ieder geval bij en het lijkt me leuk om ook jou daar te ontmoeten.

Wanneer is het en hoe kan je meedoen?

De Trail Takeover zal op 23 september plaatsvinden en begint om 10:00 uur. De route en daarmee het startpunt wordt op 17 september bekend gemaakt. Meedoen is eigenlijk heel simpel! Ga naar deze website en meld je aan, dan hoef je alleen nog even de ViewRanger app te downloaden en je bent klaar om te gaan. Niet vergeten je wandelschoenen uit de kast of van zolder te halen natuurlijk!

ViewRanger is de digitale gids richting de “Outdoors”, met duizenden routes, gratis kaarten van de hele wereld en bevat handige GPS navigatie tools. De ViewRanger app zal je ook gidsen voor onze Trail Takeover van Berghaus, waardoor je makkelijk de juiste richting kan vinden voor ons avontuur. Bovendien biedt ViewRanger Skyline de mogelijkheid om de virtuele en echte wereld met elkaar te verbinden door je camera te gebruiken om het landschap vast te leggen tijdens je weg! Dit werkt zelfs offline waar je ook bent in de wereld.

Heb je een Pro Trek horloge van Casio dan koppel je die gewoon aan de Viewranger app. 

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer