Meld je aan voor de Winterwonderland Week van Voigt Travel

Door Edwin Hagenouw

Wil je meer weten over Lapland, Noord-Noorwegen, Spitsbergen of IJsland of ben je van plan om er naartoe op vakantie te gaan? Kom dan sfeerproeven en kennismaken met de reisspecialisten van Voigt Travel en de meest verfrissende bestemmingen tijdens de Winterwonderland Week van 28 september t/m 1 oktober 2020. Dit is hét online WinterEvent van Voigt Travel. Iedereen is van harte welkom en aanmelden is gratis. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk.

Klik hier om je aan te melden Corona Reisinformatie

Programma Winterwonderland Week 2020

In de week van 28 september vinden vier avonden achter elkaar inspirerende online presentaties plaats. Tijdens deze online presentaties vertellen de reisspecialisten van Voigt Travel, aan de hand van veel inspirerende foto’s en video’s, alles over de verbazingwekkend mooie winterreizen naar Lapland, Noord-Noorwegen of Noord-IJsland.

Copyright: Reiner Schaufler

Je hoort en ziet wat je er kunt doen, wat de diverse noordelijke bestemmingen zo bijzonder maakt. Vanzelfsprekend komen ook de voordelen van het reizen met Voigt Travel aan bod.

Voordat de presentaties starten, en tussen de presentaties door, zorgt het befaamde Voigt Travel-duo Mirjam en Eline dat je je welkom voelt, alles soepel verloopt, je vragen beantwoord worden en de juiste specialist op het juiste moment aan bod komt.

Update coronavirus Voigt Travel

Laatste update: 7 augustus 2020 | 16:00 uur

De reiswereld komt langzaam maar zeker weer in beweging. Ook op de bestemmingen van Voigt Travel. Voigt Travel denkt graag met je mee en biedt daarom iedere reiziger die van 11 juni tot drie maanden voor vertrek een winterreis naar Lapland, Noord-Noorwegen of IJsland boekt, de mogelijkheid om tot drie maanden voor vertrek kosteloos annuleren. Lees verder over deze actie.

Reizen in september en oktober 2020

Een aantal van onze bestemmingen verwelkomt sinds kort weer Nederlandse en Belgische reizigers. Daarom laten we onze reizen naar Noorwegen en Schotland bij code geel doorgaan met ingang van vertrekdatum 1 september aanstaande.

Omdat Zweden en Finland niet open zijn, kunnen rondreizen door deze landen nog niet plaats vinden.

Ga naar Voigt Travel WinterWonderland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.