Ondertussen zijn de winnaars bekend. Wij wensen Ellis, Martijn, Annemarie, Hans en Selma veel plezier tijdens de voorstelling!

Heb je niet gewonnen? Dan kun je hier kaartjes kopen voor de EOFT bij jou in de buurt.


De European Outdoor Film Tour, ook wel bekend als EOFT, is niet zomaar een filmfestival. Het is het grootste outdoor filmfestival van Europa, dat sinds 2001 elk herfst- en winterseizoen door tal van Europese landen toert met de crème de la crème van outdoor- en avonturenfilms. 

En we hebben het hier niet over doorsnee avonturen; de EOFT dompelt je onder in een twee uur durend programma over echte durfals en doorzetters. Of het nu gaat om bergbeklimmen, kajakken, paragliden, snowboarden of een van de vele andere extreme sporten, elke film biedt een duizelingwekkende combinatie van adembenemende sporten en fascinerende personages. Precies waar wij van Mountainreporters zo van genieten.Win kaartjes voor de EOFT 2023

EOFT heeft ook dit jaar een partnership met Mountainreporters. En dat is ook goed nieuws voor jou als lezer van onze website. Tot 15 oktober 2023 maak je namelijk kans op gratis kaartjes voor de voorstellingen van de European Outdoor Film Tour in Nederland.


Meer informatie over de EOFT 2023 lees je op nl.eoft.eu/nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.