De European Outdoor Film Tour, ook wel bekend als EOFT, is niet zomaar een filmfestival. Het is het grootste outdoor filmfestival van Europa, dat sinds 2001 elk herfst- en winterseizoen door tal van Europese landen toert met de crème de la crème van outdoor- en avonturenfilms. 

En we hebben het hier niet over doorsnee avonturen; de EOFT dompelt je onder in een twee uur durend programma over echte durfals en doorzetters. Of het nu gaat om bergbeklimmen, kajakken, paragliden, snowboarden of een van de vele andere extreme sporten, elke film biedt een duizelingwekkende combinatie van adembenemende sporten en fascinerende personages. Precies waar wij van Mountainreporters zo van genieten. En daarom bieden we jou de kans om kaartjes te winnen voor deze geweldige filmische ervaring! Bekijk onder de trailer hoe je kunt meedoen aan de win-actie.Win kaartjes voor de EOFT 2023

EOFT heeft ook dit jaar een partnership met Mountainreporters. En dat is ook goed nieuws voor jou als lezer van onze website. Vanaf vandaag tot 15 oktober 2023 maak je namelijk kans op gratis kaartjes voor de voorstellingen van de European Outdoor Film Tour in Nederland. Voor elk van de voorstellingen hieronder geven we twee kaartjes weg.

  • Nijmegen: 4 November 20.00
  • Utrecht: 5 November 20.00
  • Amsterdam: 1 November 20.00
  • ‘s-Hertogenbosch: 28 October 20.00
  • Rotterdam: 6 November 19.30

Beantwoord onderstaande vraag voor 15 oktober 2023 en verstuur je antwoord via het formulier.

VRAAG: Welke outdoorwinkel staat in de spotlights in dit artikel over Fjällräven?

Als je meedoet aan onze winacties ga je akkoord met de actievoorwaarden.

Meer informatie over de EOFT 2023 lees je op nl.eoft.eu/nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.