Zo maak je jouw vakantie naar Fins Lapland onvergetelijk

Door: Pauline van der Waal | Buro Scanbrit, dé vakantiespecialist naar Noordwest-Europa

Een wintervakantie naar Fins Lapland is op zich natuurlijk al een unieke belevenis. Het spierwitte, betoverende landschap, de stilte, het sprookjesachtige noorderlicht en natuurlijk de geweldige activiteiten maken je trip onvergetelijk. Want in het hoge noorden ga je vast sneeuwschoenwandelen, op huskysafari, op zoek naar het noorderlicht of maak je een sneeuwscootertocht.

Maar minstens zo belangrijk is de plek waar je slaapt en waar je na een dag vol avontuur thuiskomt om bij een knisperend haardvuur in alle rust terug te kijken op de dag. Eén zo’n heerlijke plek is Nellim Wilderness Lodge.

Welkom bij Nellim Wilderness Lodge in Finland

Welkom bij Nellim Wilderness Lodge in Finland

Puur natuur en even helemaal weg van alles

Fins Lapland staat bekend om de stilte en de nog échte winters. Zeker in het verste noordoostelijke deel, helemaal tegen de Noors-Russische grens, kun je dit optimaal beleven. Hier, helemaal zonder lichtvervuiling of geluiden van de stad, ligt Nellim Wilderness Lodge in de pure natuur.

De lodge is de perfecte uitvalsbasis om Lapland te verkennen. Dat kan met een sneeuwscootertocht naar een rendierboerderij. Maar ook de omgeving van het Inarimeer verkennen op langlaufski’s behoort tot de mogelijkheden. Zo ver in het noorden is de kans groot dat je het noorderlicht ziet en natuurlijk ontbreekt een huskysafari niet. En het mooie is: alle activiteiten beginnen voor de deur!

Stap direct vanuit de lodge op je sneeuwscooter

Stap direct vanuit de lodge op je sneeuwscooter

Droom weg onder het Noorderlicht

Nellim Wilderness Lodge heeft verschillende kamers, maar allemaal zijn ze even sfeervol en echt Laps. Wel is de ‘Aurora bubble’ extra bijzonder. Deze glazen iglo’s liggen aan de rand van het Inarimeer en vanuit zo’n doorzichtige koepel heb je prachtig uitzicht op de sterrenhemel. En stel je eens voor dat het noorderlicht zich laat zien… Dan bekijk je de kleurenpracht gewoon vanuit je warme bed! Wij kunnen niet wachten om hier te overnachten.

Bekijk hier alle vakanties naar Fins Lapland van Buro Scanbrit

Zie het noorderlicht vanuit jouw eigen Aurora Bubble

Zie het noorderlicht vanuit jouw eigen Aurora Bubble

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.