Heet van de naald! In 2023 wordt Julbo partner van de profwielerploeg Groupama-FDJ! Het bekende merk Julbo bestaat al sinds 1888 en staat na al die jaren nog steeds synoniem voor innovatie en expertise in de brillenwereld. Naast zonnebrillen heeft Julbo ook al vele jaren skibrillen, skihelmen en zonnebrillen op sterkte in het assortiment. Sinds dit jaar is dat uitgebreid met fietshelmen.

De samenwerking is groot nieuws, want door de renners van een van de beste teams ter wereld uit te rusten met Julbo brillen en helmen, worden de producten op de proef gesteld tijdens de grootste races op de World Tour-kalender, waaronder de Tour de France. En als de professionals op Julbo vertrouwen, is er geen reden waarom jij dat niet zou doen!

Bekijk de video

Samenwerking vanuit een gedeelde passie

Een van de belangrijkste factoren binnen het partnerschap zijn de gedeelde waarden van Julbo en Groupama-FDJ. Beide willen ten slotte de allerbeste prestaties neerzetten. Bij Julbo komt dat naar voren in de hightech onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten, met een afdeling die altijd toonaangevend is op het gebied van innovatie. Denk bijvoorbeeld aan de EVAD-1 bril of het onlangs uitgebrachte Reactiv 0-4 screen.

Voor het professionele wielerteam Groupama-FDJ is het high-performance center en de R&D-afdeling in het Franse Besançon een geweldig voorbeeld.

Lenny Martinez test zijn Julbo bril. Foto: Ben Becker

Julbo is het beste merk voor elke fietser

De samenwerking komt zeker niet uit de lucht vallen en is eerder een een logische volgende stap. Julbo is al veel zichtbaar in de wielersport en steunt bijvoorbeeld David Gaudu sinds 2021. Deze behendige klimmer, die als vierde eindigde in de Tour de France van 2022, maakt gebruik van Julbo’s RX-producten met ingebouwde lenscorrectie.

Dit jaar voegen Lenny Martinez en Bruno Armirail zich bij David Gaudu in de Julbo-gelederen, met speciale Julbo-brillen. De volledige selectie teamrijders zal worden uitgerust met 2 verschillende helmen ontwikkeld in de Jura in Frankrijk.

Fietsen met de helm en bril van Julbo. Foto: Ben Becker

Bekijk de collectie van Julbo

Samen met het team heeft Julbo vier modellen zonnebrillen ontwikkeld, elk in twee verschillende versies. Daarbij zijn er ook twee verschillende helmen. In totaal zijn er tien 10 producten beschikbaar in de kleuren van de Groupama-FDJ professionele wielerploeg.

En het mooie is: deze prachtige helmen- en brillencollectie is voor iedereen beschikbaar!

Lees meer over de samenwerking tussen Julbo en World Tour Cycling Team van Groupama-FDJ en bestel de brillen en helmen

Zo zien de brillen en helm eruit.

Hoofdfoto: Ben Becker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.