Als outdoorliefhebber geniet je veel en vaak van de natuur. Het allerbeste doe je dat te voet en voor oneindige wandeltochten heeft het bekende Duitse schoenenmerk Hanwag de perfecte schoen voor iedereen. Speciaal voor herfstwandelingen is er de Bluecliff ES. Dit najaar doneert Hanwag een boom per verkocht paar Bluecliff ES schoenen. Met jouw aankoop geniet je dus niet alleen extra van de natuur, je draagt er ook nog eens aan bij!

Hoe dat precies zit en waarom de Bluecliff ES zo’n fijne schoen is, lees je in dit artikel.

De gloednieuwe Bluecliff ES van Hanwag is perfect voor de herfst en de lente

Ontdek het comfort van de gloednieuwe Bluecliff ES van Hanwag – jouw ultieme metgezel voor pittige herfst- en lentewandelingen! Deze schoen is 100% PFC-vrij en gemaakt in Europa, waarbij élk materiaal zorgvuldig is geselecteerd van top Europese leveranciers. Trek over ruige en natte paden zonder zorgen, dankzij de superieure 4-laagse Eco-Shell voering, waardoor de schoenen niet alleen waterdicht zijn maar ook nog eens een fantastisch ademend vermogen hebben.

En over duurzaamheid gesproken: de stevige metalen veter-ogen en -haken zijn ontworpen voor intensieve trektochten. Maar dat is nog niet alles! De Hike Pro loopzool is een game-changer, met een 4 mm diep profiel en extra brede noppen, waardoor je zelfverzekerd en stabiel over elk terrein loopt. Je kunt een van de eersten zijn die deze revolutie in wandelcomfort ervaart, want de Bluecliff ES is nu verkrijgbaar.

Bekijk de Bluecliff ES voor heren en dames online, of vind een winkel bij jou in de buurt

Koop een schoen, plant een boom!

Hanwag plant bomen als inzet tegen de klimaatverandering. Zet jij ook een groene stap vooruit met Hanwag? Jouw nieuwe paar Bluecliff ES schoenen is méér dan alleen een stijlstatement. Waarom? Omdat Hanwag met elke aankoop iets teruggeeft aan onze planeet!

Voor elk paar verkochte schoenen planten we, in samenwerking met Life Terra, één boom. Jouw directe bijdrage aan Europa’s ambitie om 500 miljoen bomen te planten. Zo wordt jouw wandelavontuur een reis naar een natuurherstel, direct onder je voeten. Let op, de actie geldt alleen als je de Bluecliff ES koopt via een Hanwag-retailer in Nederland en tot 31 oktober a.s.. Doe je mee?

Doe mee aan de plantdag

Help mee om de bomen te planten en win een paar schoenen!

Trek je wandelschoenen aan en doe mee met de groene revolutie op zondag 19 november a.s. Hanwag nodigt jou uit voor een plantdag op het schilderachtige landgoed Klarenbeek in Voorst. Een dag niet alleen gevuld met het planten van bomen en het zetten van een stap tegen klimaatverandering, maar ook een dag om te genieten van sfeervolle wandelroutes en de frisse buitenlucht.

Kom gezellig langs, neem een warme kop koffie of thee en wat lekkers, en ga naar huis met een exclusieve goodiebag! En het avontuur stopt hier niet: met de Life Terra-app blijf je verbonden met jouw geplante bomen, volg je hun groei en blijf je op de hoogte van onze toekomstige milieuvriendelijke initiatieven. En… als je je nu aanmeldt voor deze dag via Outdoordichtbij.nl, kun je ook nog eens een paar Bluecliff ES wandelschoenen winnen.

Doe mee met de winactie! Meld je via Outdoordichtbij aan voor de plantdag en maak kans op een paar Bluecliff ES Wandelschoenen

Over Life Terra

Life Terra staat voor ecologische innovatie en actie en onderscheidt zich door hun unieke aanpak van herbebossing. Hun strategie is diep geworteld in de principes van biodiversiteit en focust op het planten van verschillende boomsoorten. Dit zorgt voor een robuust en klimaatbestendig ecosysteem.

Maar daar houdt het niet op! Life Terra vindt transparantie belangrijk en gebruikt daarom moderne technologie voor het monitoren van elke geplante boom. Zo kunnen deelnemers hun directe impact op de planeet zien en volgen. Dit zorgt niet alleen voor natuurherstel, maar ook voor de verbinding van mensen met de aarde, naast educatie en een actieve rol in de strijd tegen klimaatverandering.

100% Made in Europe

Hanwag, 100% made in Europe

Hanwag vindt duurzaamheid belangrijk. Net als kwaliteit en een eerlijke productieketen. Daarom doet Hanwag een belofte: alle schoenen zijn 100% geproduceerd in Europa. Hanwag schoenen komen uit de schilderachtige omgeving van Vierkirchen, Beieren, waar het kloppende hart van Hanwag’s fabriek ligt. Maar hun voetafdruk strekt zich veel verder uit, van de eigen state-of-the-art productiefaciliteit in Hongarije en nauwe samenwerkingen met vertrouwde partners in Kroatië, Roemenië, en Servië.

Bij Hanwag is ‘Made in Europe’ niet zomaar een label; het is een belofte van ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid, en duurzaamheid die je voelt bij elke stap. Hoe ze dat doen? Door de gehele productie dicht bij huis te houden. Dit leidt tot korte afstanden en minder uitstoot, zodat de impact van elke schoen op de planeet minimaal is. Met kortere transportroutes, scherpere controles en een passie voor duurzaamheid zet Hanwag nieuwe standaarden in de schoenenindustrie.

Hanwag, een merk met meer dan een eeuw ervaring, werd opgericht in 1921 en blijft tot op de dag van vandaag synoniem voor traditioneel Beiers vakmanschap, gecombineerd met technische expertise en constante innovatie.

Lees meer over Hanwag – 100% made in Europe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.