Reis mee in de voetsporen van beroemde historische ontdekkingsreizigers en verken de adembenemende schoonheid van Spitsbergen. Woorden die deze reisbestemming het best beschrijven zijn: afgelegen, geheimzinnig en extreem. Grijp deze kans om samen met je partner, vriend(in) of familielid te genieten van een onvergetelijke Hurtigruten Expeditie Cruise naar Spitsbergen en de tweede persoon reist gratis.

Deze aanbieding geldt voor geselecteerde vertrekdata in de periode juni t/m september 2023, waardoor je tijdens de reis ook nog eens kunt genieten van de stralende Middernachtzon die het ijzingwekkende landschap 24 uur lang prachtig verlicht. 

Boek tussen 1 april en 31 mei 2023 één van de geselecteerde expeditiereizen naar Spitsbergen en profiteer van deze speciale aanbieding.

Spitsbergen staat bekend als de ‘kroon van het noordpoolgebied van Noorwegen’. Het is een prachtig eiland gesmeed door de extreme elementen van het hoge noorden. Er komen op deze bestemming enkele van de meest indrukwekkende pooldieren voor zoals: poolvossen, rendieren, walrussen en diverse Arctische vogelsoorten.

Daarnaast is er een grote kans dat je regelmatig ijsberen zult zien in het wild. Vooral in de zomer, en hoe meer je naar het noorden gaat. Een ervaren expeditieteam zal je begeleiden tijdens je ontdekkingstocht en je alles leren over de geschiedenis en cultuur van dit fascinerende gebied.

De tiendaagse reis

Deze poolexpeditie is uniek. Het plan is om boven de 80º N te gaan terwijl je rondom Spitsbergen onder de Middernachtzon vaart. Verken de grootste Arctische wildernis van Europa met optionele excursies als wandelen, kajakken en een gletsjer oversteken, allemaal met een goede kans om de machtige ijsbeer te zien.

Deze Spitsbergen-expeditie biedt een grote verscheidenheid aan landingsplaatsen en opwindende Arctische ervaringen. De reis begint met het ontdekken van de vele dingen die er te doen zijn in Longyearbyen. De lokale flora staat in volle bloei. Maak kennis met zeehonden, duizenden zeevogels, de poolvos, rendieren en ijsberen.

Lees meer


De 12-daagse reis

Welkom bij de expeditie die wordt beschouwd als de ultieme Spitsbergen-cruise. Beginnend in de geweldige Noordpoolstad van Noorwegen heb je de mogelijkheid om Longyearbyen te ontdekken. Vervolgens vaar je ver boven de 80e breedtegraad om je dichterbij dan 600 zeemijlen van de geografische noordpool te brengen.

Tijdens deze Spitsbergen-cruise zullen er geweldige mogelijkheden zijn voor diverse activiteiten, zoals wandelen en kajakken, terwijl je geweldige nationale parken en enkele van de meest spectaculaire hoogtepunten van het Noordpoolgebied gaat verkennen. Sta oog in oog met zeehonden, zeevogels, poolvossen, rendieren en natuurlijk heb je kans om de machtige ijsbeer te spotten.

Lees meer

Aan de top van de keten staat natuurlijk de machtige ijsbeer. Er is een goede kans dat je een aantal ijsberen zult zien. Er zijn tenslotte meer ijsberen dan mensen in de Svalbard archipel. De Middernachtzon verlicht diepe fjorden, machtige gletsjers en pure wildernis op Spitsbergen. Prachtige kleuren en contrasten zijn de omlijsting van schilderachtige gletsjers, indrukwekkende bergformaties, diepe fjorden, bruisende vogelkliffen en eindeloze Arctische toendra.

De aanbieding

Mis deze kans niet om één van de meest ongerepte en onontdekte gebieden ter wereld te ontdekken. Boek je reis tussen 1 april en 31 mei 2023 en profiteer van deze speciale Spitsbergen 2=1 aanbieding. Je kunt kiezen voor de 10-daagse expeditiecruise “Rijk van de IJsbeer” met vertrekdata: 15 juni, 23 juni, 1 juli, 9 juli of 15 september 2023. Of voor de 12-daagse expeditiecruise “Ultieme Expeditie” met vertrekdata: 27 juli, 6 of 26 augustus 2023.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.